Kiedy to się skończy ?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
13.06.2013 19:59
😍
1
odpowiedz
wlodzix®
123
Zapach starca

Kiedy to się skończy ?

Powoli zaczyna mnie denerwować, że na każdej stronie ludzie podniecają się nienaturalnie tym całym "Gra o tron". Nie wiem czy to bym finał serialu czy tylko koniec sezonu jakiegoś ( nie wiem nie oglądam, nawet nie wiem o co w tym chodzi ) ale kiedy to się skończy ? Wszędzie gify z jakimś karłem, dzieciakiem czy innymi postaciami. Wszędzie hodor (?) hodor hodor ! . memy z jakimiś podpisami z serialu i denne przeróbki.

Ogólnie wielka podnieta.

btw:

Dawać mi tu już finał Breaking Bad !

Bo to jeden z najpopularniejszych o ile nie najpopularniejszy serial na swiecie w tym momencie? A Breaking Bad pff juz sie robilo nudne, teraz urwane zakonczenie niespodzianka na koniec sezonu, koncowka nie bedzie taka dobra jak poczatek.

Breaking Bad nudne ? No way. Walter White to postać z krwi i kości, prawdziwy twardziel. Jego przygody to majstersztyk jak i cały serial. A nie jakieś przygody zboczonego karła... Ale tu nie o to chodzi. Nie oglądałem OK moja sprawa. Ja tylko czekam aż fala podniety opadnie bo na każdej stronie Gra o Tron...

A czekaj to pisal wlodzix to po co sie trudze, zaraz wpadna gestochowa i kesik.

To samo mogę powiedzieć o tobie. Child of Pain czyli zaraz wpadnie bullzeye :D W ogóle to chyba twoje drugie konto bullzeye... zgadłem ?

13.06.2013 20:01
😃
2
odpowiedz
Child of Pain
198
Legend

Bo to jeden z najpopularniejszych o ile nie najpopularniejszy serial na swiecie w tym momencie? A Breaking Bad pff juz sie robilo nudne, teraz urwane zakonczenie niespodzianka na koniec sezonu, koncowka nie bedzie taka dobra jak poczatek.

A czekaj to pisal wlodzix to po co sie trudze, zaraz wpadna gestochowa i kesik.

13.06.2013 20:04
3
odpowiedz
djforever
61
Senator

GoT ma mieć jeszcze co najmniej cztery sezony. Czyli, odpowiadając na twoje pytanie, skończy się najwcześniej w 2017 :)

13.06.2013 20:05
4
odpowiedz
zanonimizowany768165
119
Legend

Breking Bad jest passe, teraz jest modne GoT.

13.06.2013 20:10
5
odpowiedz
Child of Pain
198
Legend

[3]
Chyba, ze Martin umrze zanim skonczy swoje "dzielo" cos mu sie nie spieszy, pewnie producenci go nie poganiaja poki maja zapas ksiazek ale w takim tempie nadgonia w koncu. A Martin nie wyglada na takiego co prowadzi zdrowy tryb zycia ani nie jest pierwszej mlodosci, chociaz na moje to na koniec zapierdzieli kazdego robiac niespodzianki na miarę

spoiler start

ślubu Robba i Jofreya

spoiler stop

13.06.2013 20:11
😊
6
odpowiedz
b212
134
Generał

Bo ludzie to buraki. Taki owczy pęd nie skończy się nigdy.

Mnie też hype STRASZNIE odstrasza od wszystkiego, jest tyle seriali, jeden z końców sezonów w Sons of Anarchy był najlepszym jaki widziałem, Dexter trochę mnie zaskoczył wiele razy, ale nigdy nie czytałem tyle pieprzenia co o Grze o Tron. Nigdy jej nie oglądałem, na razie nie chcę, a na wallu FB mam ze 175 spojlerów. Tak samo było kiedyś z Lostem. Nawet jeśli to dobry serial, to rzygać mi się nim chce a nawet go nie widziałem.

Dziękuję, dobranoc.

13.06.2013 20:17
7
odpowiedz
Child of Pain
198
Legend

Matko co wy z tymi editami, edit w srodku pisania posta zamiast caly napisac albo wlodzix odpowiada w pierwszym poscie zamiast napisac kolejny....
[1]
Breaking Bad nudne ? No way. Walter White to postać z krwi i kości, prawdziwy twardziel. Jego przygody to majstersztyk jak i cały serial. A nie jakieś przygody zboczonego karła... Ale tu nie o to chodzi. Nie oglądałem OK moja sprawa. Ja tylko czekam aż fala podniety opadnie bo na każdej stronie Gra o Tron...

Robiło sie nudne w srodku, poczatek byl swietny ale gdzies od akcji z kurczakami, sposob w jaki to Walter rozwiazal problem i perypetie postaci sie toczyly juz mnie nudzilo, takie bezcelowe. A jasne, do Breaking Bad wcale nie bylo podniety, w ogole. Jeszcze zboczony karzeł, przynajmniej to nie jest stereotypowe fantasy, nie jest jakies wybitne ale nic nie jest czarno biale, tylko szare i pokryte gównem. Plus warto porównac z ksiazkami bo serial ma wiele uproszczen, wycietych postaci.

To samo mogę powiedzieć o tobie. Child of Pain czyli zaraz wpadnie bullzeye :D W ogóle to chyba twoje drugie konto bullzeye... zgadłem ?
Spytaj Soula, watpie zeby podal bulzaja, moze inne konto z ktorego pisze moj brat.

[6]
Bo ludzie to buraki. Taki owczy pęd nie skończy się nigdy.
Normalnie nobel dla pana :0. Mody nadchodza i przemijaja, zycie po prostu. To poczytaj ksiazki, pisze jeszcze raz, jak kazda adaptacja jest ubozsza o wątki, postacie.

13.06.2013 20:19
😈
8
odpowiedz
zanonimizowany735851
40
Konsul

Już pohejtowaliście sobie hipsterzy. Jak wam się nie podoba to nie wchodzcie na kwejka/demotywatory.

13.06.2013 20:19
Bullzeye_NEO
9
odpowiedz
Bullzeye_NEO
243
1977

hej wlodziks, co tam

13.06.2013 20:20
Kompo
😊
10
odpowiedz
Kompo
219
Legend

Premium VIP

Gra o Tron jest nudna, nieciekawa i pedalska.

13.06.2013 20:20
👍
11
odpowiedz
Child of Pain
198
Legend

[8]

To jest tez jest plaga, niech ludzie wejda na knowyourmeme a nie 9faga, kwejki, demoty.

[9]
O moje domniemane multi konto przyszlo. Przybij piatke towarzyszu w krucjacie.

13.06.2013 20:21
PrzemoDZ
12
odpowiedz
PrzemoDZ
144
Legend

b212 --> Widzisz- Gra o Tron, to nie tylko serial ale i (a w zasadzie przede wszystkim) książki- historia nie jest jeszcze skończona, więc to logiczne, że fani (bo nie widzowie- fani. Tacy jakich ma np. Władca Pierścieni) się podniecają i spekulują co będzie dalej (w przypadku mowy o książkach) i oceniają poziom realizacji kolejnych odcinków (w przypadku mowy o serialu).

13.06.2013 20:31
wata_PL
13
odpowiedz
wata_PL
207
Ogniomistrz

Serial jest bardzo dobry książka jeszcze lepsza skoro jest popularne i podoba się ludziom to nie dziw się ,że jest wszędzie:)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl