Nie orientuje się ktoś kiedy wyjdzie crack do FIFA 13 ?
Pozdro
Dzisiaj albo jutro, pozdro
Ja w totka nie wygrałem więc nie piszcie żebym kupił grę, do tej pory od FIFY 2008 do FIFY 2012 za każdym razem zakupiłem grę a nie pobrałem , więc chyba tym razem kiedy po raz pierwszy FIFE pobrałem nic sie nie stanie.
Wyjaśnij mi tylko, co ma do rzeczy fakt ze od FIFY 2008 do FIFY 2012 za każdym razem zakupiłem grę a nie pobrałem. Nigdzie nie widziałem promocji, że Ci którzy kupili kilka poprzednich odsłon gry mają prawo ściągnąć następną.
Zobacz przedstawię Ci pewna sytuację. Posłuchaj. Pracujesz nad nową grą. Nieważne nad jaką. Po ukończeniu pracy nad swym projektem wypuszczasz ją na rynek. Twój produkt okazuje się strzałem w 10 i wielkim zainteresowaniem ze strony kupujących. Powiedzmy że owa gra, nad którą ciężko pracowałeś, włożyłeś swój trud i serce kosztuje 50zł. W przyszłości chcesz rozwinąć swoją pasję, założyć firmę by móc pracować nad coraz to nowszymi grami. Jednak w tym celu potrzebujesz troszkę pieniędzy. I teraz tak. Ludzie zaczynają pobierać Twój produkt a to = że nie masz dochodów z tego. Dlatego ja jestem gorącym zwolennikiem, aby kupować gry. Ktoś musiał włożyć trud i pracę, aby ludzie czerpali radość z owej gry. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz. Pozdrawiam