Kiedy bedzie slonce?
No wlasnie kiedy bedzie slonce? Poczatek czerwca, wakacje za pasem a tu od 2 tygodni pochmurno i deszcz pada. Mieszkam na Slasku i kompletna depresja jest w tej chwili. Zamiast chodzic z krotkim rekawkiem, pic sobie piwko w ogrodku, nawet do sklepu nie chce sie wyjsc.
Bedzie slonce w ten weekend, zeby moc zrobic w koncu grilla?
To kiedy nie bedzie chmur:)
Tez jestem ze Śląska. Jak wszyscy zaczniemy na nie dmuchać, to zdmuchniemy je nad Warszawę.
Słońce na Śląsku?
To nie chmury. To syf z waszych familoków gdzie palicie śmieciami!
Słońce ma być od 12 czerwca przez tydzień w Zakopanem bo jak nie to trzeba będzie zrobić gdzieś konkretną awanturę ;p
ja też nie mam słońca. w ogóle ostatnie dni mam tak zwalone. mam jaką depresję chyba...
tylko siedzę w domu i nic mi się nie chce. w weekend na uczelni byłem, tam też siedziałem jak konar... nie wiem co jest. to chyba ta pogoda. mam nadzieje, że mi się zmieni to nastawienie.
Emil wiem co czujesz... do tego wszystkiego dołuję się faktem, że urlop zaczynam w poneidziałek a tu co?! Listopad w czerwcu :(
Ani chybi to to globalne ocieplenie o którym trąbią eko-terroryści.
Astrolodzy przewidują pochmurne tygodnie. Populacja ludzi z depresja zwiększa się.
[9] a daj spokój. jeszcze dwa - trzy takie dni i mi całkiem życie zbrzydnie.
kurde, sam nie wiem co się ze mną dzieje. zawsze się cieszyłem, nawet z małych rzeczy. a teraz. chciałbym wrócić do tych lepszych dni, bo inaczej chyba zwariuje...
ja się tam bardziej marwię (oczywiście pogodą ;p) niż doluję bo za dużo się w moim życiu dzieje, żeby się dołować ;p no i do tego urlop a sprawdzajac teraz pogodę długoterminową jest szansa na słońce w górach :D
Przydałoby się Słońce. W Warszawie ostatnio codziennie burze.
U mnie jest tak ,że cały dzień jest ciepło tylko od czasu do czasu trafi się jakaś 20 minutowa burza ,a potem znowu ciepło :P
To je lato tego nie zrozumiesz...
Co wy tak z tym deszczem, przez ostatni tydzień na podlasiu tylko dwa razy padało max po 10 minut, po za tym cały czas słonko, ludzie w spodenkach śmigają, a mówią że tu biegun zimna.
Jaka gospodarka taka pogoda...
Nie narzekajcie, deszcz nie jest taki zły :D Na zmianę jest u mnie, słońce, deszcz, słońce, deszcz. Ostatnio rano było zimno i pochmurno, w południe padał deszcz a po południu było ciepło i słońce.
U mnie też jest Słońce, ale około godziny 15-16 powstają chmury burzowe i pada deszcz. Potem pod wieczór jest już pochmurno.