Jak oceniacie tą wersję względem Kaspersky Internet Secury? Czy jest sens przechodzenia na PURE w przypadku zwykłego użytkownika nie przechowującego jakiś specjalnych danych na swoim komputerze?
Głównie chciałbym wiedzieć czy osoby posiadające ten program wykorzystują dodatkowe opcje, są zadowolone czy może jednak w pełni wystarczał im KIS?
Właśnie kończy mi się licencja KIS a dostałem dość duży rabat na wersję PURE no i się zastanawiam czy nie zakupić lepszej wersji.
ale z rabatem i tak jest drożej niż KIS?
To się nei opłaca.
Poza tym radzę poczytać dokładnie o KIS 2014. Ja nie wiem, czy kupię za pół roku kolejny raz licencję na KISa...
Ogólnie PURE kosztowałby mnie 140 zł na jedno stanowisko a KIS 100 zł tyle, że z licencją na dwa komputery. W zasadzie na PURE musiałbym wydać tyle ile wcześniej dałem za KIS-a.
Poza tym radzę poczytać dokładnie o KIS 2014. Ja nie wiem, czy kupię za pół roku kolejny raz licencję na KISa...
A to jest coś nie tak jest z wersją 2014?
Osobiście jak na razie jestem zadowolony z Kasperskiego i nie mam powodu aby rezygnować z tego produktu, zastanawiam się tylko czy jest sens brania innej wersji.