Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Karta graficzna gts 450. Wywala stero

23.04.2015 12:38
1
zanonimizowany1083895
1
Junior

Karta graficzna gts 450. Wywala stero

Witajcie a wiec mam problem gdyz mam zainstalowane najnowzze stero do karty nvidii gts 450 i regularnie je wywala wyskakuje ze przestaja dzialac blue screen i dupa a gdy chce wlaczyc kompa znowu to pika 4 razy co oznacza blad pamieci karty boczytalem o tych piknieciach ale spalic sie nie mogla bo komputer raz sie wlacza i mozna normalnie grac a raz nie i pyam tutaj czy format kompa pomoze i wgranie starszych stero? Mam te problemy z winem 7 64bit bo niby jest nie orginalny a dostalem orginal od komputeonika plyte, sorry za bledy pisze z tableta i dziekuje za kazda pomoc

23.04.2015 12:43
PanSmok
2
odpowiedz
PanSmok
258
Legend

Opcje sa dwie - albo masz niewlasciwe sterowniki, albo karta Ci umiera.
Karta umierajac nie zapala sie zywym ogniem, nie wybucha - nie robi nic rownie spektakularnego. One odchodza w ciszy i spokoju...

23.04.2015 12:48
3
odpowiedz
zanonimizowany1083895
1
Junior

Umrzec na pewno jeszcze nie umarla bo wykazywalo by to w gracha karta nigdy nie osiagala wysokich temperatur lecz ma juz te swoje 4 lata mam nadzieje tylko na to ze siw naprawi po formacie i wgraniu stero na nowo

23.04.2015 13:42
PanSmok
4
odpowiedz
PanSmok
258
Legend

Jezeli wywala ci blad w momencie wlaczania kompa ( sygnaly dzwiekowe sugerujace blad karty ) - to system ani sterowniki nie maja do tego ABSOLUTNIE NIC. Karta wywala sie na etapie wewnetrznego testu. I tu wlasnie mowimy o stanie agonalnym.

Forum: Karta graficzna gts 450. Wywala stero