Jest jakas godna zainsteresowania fabularna karcianka na Androida? Moze niekoniecznie musi byc fabularna, ew. trading cards. Wymagania:
- darmowa
- odpada Hearthstone, bo nie przepadam za uniwersum Blizzarda, odpadaja tez wszelkie japonszczyzny i "zwykle" karty,
- najwazniejsze, musi malo zajmowac miejsca na pamieci (chyba, ze da sie zainstalowac na karcie pamieci, ale nie mam roota, wiec znow moze byc problem). Dostepne mam 700 MB, i to juz absoutne maksimum jakie udalo mi sie wycisnac. Pogralem chwile w Earthcore, fajne, ale za duzo zajmuje (550 MB) wiec praca na wolnych niecalych 200 MB nie jest zbyt komfortowe.
Ogralem chwile Cabals, ale w sumie nie wiadomo bylo o co chodzi i telefon mial problem z przerzucaniem jednastek po planszy.
Pytam, bo lista w kategorii w Sklepie jest dosc uboga, przewazaja pasjanse i poker. Moze udalo Wam sie znalezc cos ciekawego? :)
Gry karciane jednak swoje ważą i ciężko jest znaleźć coś klimatycznego i z pomysłem a jednocześnie grę która mało waży. Na obecną chwilę 700 MB pamięci to naprawdę mało i ja w swoim już leciwym telefonie mam 12 GB i nie mam większych problemów z pamięciom. Sprawdź może polską grę Ustawka, ma trochę dziwne podejście ale ma również nawet ciekawy pomysł na siebie, niestety nie wiem ile waży.