Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Kanał YouTube - kaitek666

12.02.2013 11:43
👍
1
fergvmkjif
1
Junior

Kanał YouTube - kaitek666

Siema wszystkim! ;)

Niedawno założyłem na dość wysokim poziomie kanał YouTube na którym kręcę różne lets-play'e z komentarzem głosowym. Jeżeli zawsze chciałeś/aś pośmiać się z kogoś jak sra w gacie przy jakiejś grze lub daje śmieszny komentarz do poważnej gry, to wbijaj na mój kanał! Starsze filmiki są kiepskie, ale z czasem pozbywałem się tremy i robię filmiki coraz lepiej i pewniej. Filmiki są w jakości 360p, ewentualnie 480p. Nie mam żadnego filmiku w 240p, a w przyszłości będę wysyłał filmiki w HD. Tak, czy owak, kręcę lets-play'e (na razie) do następujących gier: Slender, Happy Wheels, Lucius, Facade i Minecraft podzielony na dwie serie: Ocenianie serwerów i lets-play. Uprzedzam, że nie popieram piractwa i wszystkie gry zostały zakupione legalnie. Mam nadzieję, że polubicie mój kanał! Mój pierwszy cel to 100 subskrybcji i conajmniej 50000 wyświetleń filmików. Mam partnera na YT więc, moje filmiki nie będą się opierały na zwykłej prościźnie lecz będą prowadziły w stronę czystego profesjonalizmu. Subskrybujcie, dajcie lajka, zawsze motywacja na przyszłość :)

https://www.youtube.com/user/kaitek666

Dzięki wielkie za poświęcenie czasu,
kaitek666

12.02.2013 12:00
2
odpowiedz
zanonimizowany430282
71
Senator

jesli chodzi o ostatni filmik - wytrzymalem 2 minuty i nie bylem w stanie dalej ogladac (czy moze raczej sluchac). pocwicz dykcje bo pod tym wzgledem jest mega slabo

12.02.2013 12:13
CyberTron
3
odpowiedz
CyberTron
110
Imperator Wersalka

Kolejny "zagrajmer". Ludzie litości!

Minicraft?

Nie masz głosu, ledwo można Cię zrozumieć, nie potrafisz nawet przykuć uwagi słuchacza. Słuchacza, bo obecnie szkoda mi oczu na coś poniżej HD.

Jesteś kiepski, żyj z tym.

12.02.2013 12:14
😍
4
odpowiedz
Child of Pain
191
Legend

Super, kolejny dzieciak z gimbazy który myśli, że robi "profesjonalnie" gejpleje zawalając youtube masą tego samego gówna co inni.

12.02.2013 12:19
5
odpowiedz
fergvmkjif
1
Junior

Po mimo waszej niskiej opinii, nie poddaję się i staram się robić filmiki coraz to lepiej. Dziękuję jednak, że poświęciliście pare minut i zerkneliście.
Child of Pain - profesjonalnie? Nie powidziałem że robię filmiki profejsonalnie.
cyberton - Jak Ci szkoda oczu na coś poniżej HD, to zrozum że są ludzie którzy nie mają super-szybkiego Internetu na wysyłanie 3GB plików.
koksik007 - dzięki za Twoją opinie, ćwiczę nad głosem, ale uwierz że było gorzej.

Może i kiepsko mnie oceniliście, ale to mnie jeszcze bardziej motywuje do robienia filmików coraz to lepiej.
Czekam na dalsze opinie :3

12.02.2013 12:41
Marcinkiewiczius
😁
6
odpowiedz
Marcinkiewiczius
201
Hautameki

"Zagrajmerzy"

Forum: Kanał YouTube - kaitek666