Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, co do ciężkiej choroby psychicznej niejakiego Jarosława Kaczyńskiego, który znowu przemawiał jak potłuczony do swoich wyznawców? http://www.youtube.com/watch?v=mly9e1XeYFk&feature=relmfu
Możesz sobie podac z nim rękę hipokryto...Ty wcale nie jesteś mądrzejszy. Nawet głupszy. Jaro robi to wszystko w jakimś celu. Ty wyznajesz białego niggera z własnej głupoty....
Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, co do ciężkiej choroby psychicznej niejakiego Jarosława Kaczyńskiego, który znowu przemawiał jak potłuczony do swoich wyznawców?
Powiedział człowiek, ktory wierzy, że trup żyje.
Odszedł Lenin, pozostał leninizm, odszedł Stalin, pozostał stalinizm, odszedł Kaczyński... ale drugi pozostał. Powtórka za miesiąc jak rozumiem? Z tą różnicą, że będzie więcej pompatycznych i górnolotnych mówek oraz rozdawane będą darmowe obrazki z wizerunkiem męczennika Lecha?
Chrzescijanie tez tak zaczynali. Lwy pod palacem prezydenckim juz sa. Teraz trzeba meczennikow.
smuggler jest zniesmaczony... trzeba szybko zorganizować jakąś pokojową "antyfaszystowską" zbiorową najebkę, to uspokoi towarzystwo i pokaże, że są jeszcze w Polsce młodzi i wykształceni, którzy nie dają się omamiać!
Raziel -> Coś mi się skojarzyło w związku z manifestacją.
Ostatnio mówią na tvn24 że kadafi ostrzalał pokojaową manifestację, ileś tam ofiar. I pokazują tą pokojową manifestację. Kilkaset osób z kałachami, ktoś z tyłu tasczczy RPG .. hy hy hy .. prowadzący ani się nie zająknął :D
nie pamięta wół, jak cielęciem był ->
[12] Od Sakiewicza to się nie liczy.
JA *******!
Czy wam od tej wojny polsko-polskiej, przepychanek, pyskówek, kłótni nieustannych rzygać już się nie chce?
Najwyraźniej nie, bo walicie wątkami typu "POpaprańcy to coś tam coś tam" albo "PiSiory bla bla bla" jak z CKMa.
Chyba naprawdę odznaczę w końcu "polityka i religia" bo tego już się nawet przeglądać nie da.
Co się będzie działo w listopadzie?
Mi to przypomina kuklux klan ciekawe co zrobią w kwietniu może masowe samobójstwo...