Jutro 20.07.14 w wiadomościach... [masakra w Sopocie]
...pijany kierowca jechał trąbiac i szarżując na ludzi aż do końca Monciaka, rozbił bramki prowadzącę na molo, pojechał nim kawałek, nawrócił i się rozbił!
Mam nadzieję, że gnój dostanie dożywocie- chyba kilka osób przejechał na tym molo, mnie pewnie by też przejechał, bo mie mam aż takiego refleksu by -niczym w grze- odskoczyć od pędzącego wprost na ciebie pojazdu- na szczęście całą sytuację oglądałem będąc w budynku w pracy...
Samochodem po molo jechał i rozjeżdża ludzi. Dobrze zrozumiałem?
Najpierw całe Monte Cassino przejechał- co wyczyniał na molo wiem z relacji osób, które tam były.
Dziś to się stało ? Kilkanaście minut temu ? Bo info na dużych serwisach jeszcze nie ma. Ktoś zginął ?
edit: nvm bo już widzę linki są
edit2: I znów zacznie się gadanie o zaostrzeniu kar a konkretów nie będzie...
Sytuacja niczym z GTA- serio coś niespotykanego :/
Na molo jest monitoring wiec niedlugo powiny sie pojawic linki do video.
Dobrze gadasz piokos!
Najprawdopodobniej odkryją że 10 lat temu grał w GTA Vice City co skłoniło go do rozjeżdżania ludzi. To wszystko przez te szatańskie gry! Sprawca dostanie zapewne 2 lata w zawieszeniu i 100zł kary porządkowej... on jest niewinny to GTA go kontrolowało! Wtedy nasz ulubiony premier wpadnie na pomysł żeby w trosce o nasze bezpieczeństwo dodatkowo opodatkować gry, by żyło się lepiej!
To kiedy zakazujemy samochodów w Polsce ?
Jak sie okazuje nie trzeba broni palnej do zrobienia masakry :(
http://www.tvn24.pl/wjechal-autem-w-spacerowiczow-w-sopocie-jest-wielu-rannych,451504,s.html
''Rzeczniczka policji wyjaśniła, że mężczyzna jest trzeźwy''
Zaraz się okaże, że to rodzina "z kręgów". To teren działania sądy z Gdańska, a tam jak wiadomo działają na telefon jak sławny sędzia Milewski. Przymkną na dwa miechy w szpitalu i koniec odpowiedzialności karnej.
Żal, że nie trafił się policaj z refleksem i nie zastrzelił dziada. Ale pewnie miał by później sprawę za "nieuzasadnione użycie broni" !! Filmy pokazujące pościgi policji /USA/ za uciekającymi samochodami debilami pokazują, że tam się nie pie...olą z takimi. Gleba albo wypierdzieli mu w łeb z giwery i po herbacie. Jeszcze go odznaczą. Mamy kuźwa to nasze "prawo" ?!
Jeszcze się okaże ,że Ci ludzie będą mu płacić odszkodowania za uszkodzenie mu auta ;D
odnosnie pracy odpowiednich ogranow tez mialem przywolac Froga, ale Belert mnie ubiegl :)
Jak będzie miał dobre chody, to zrobią z niego wariata, i nie pójdzie siedzieć
Ludzie mówią, że był całkowcie świadomy. Nawrócił na dziadka sprzedającego kwiaty i wjechał w niego z całym impetem.
[21] Zeby niewinni ludzie poszli do wiezienia za zabicie idioty?
[21] - [27]
Świnię zabijesz za człowieka pójdziesz siedzieć...