Już polskie dresiki i hejtery się nim zajmą
Zgładza chłopca..
No, w końcu ktoś warty kupna biletu.
Zgwałcą go, nadepnie na strzykawkę z HIV i tak to się skończy
I super, im więcej artystów zza granicy tym lepiej. Co was to obchodzi w sumie, wy nie pojedziecie ale stada nastolatek pojadą, wypełnią salę i będą się dobrze bawić. Jest popyt, jest podaż.
Ale go lemingi, mohery i ślązacy zmiażdżą
u mnie w miescie miał byc kiedyś 50cent ale w końcu nie było... nawet nie pamiętam dlaczego... :<
Co do biebera, czekam.
Już mam przed oczami ten festiwal nienawiści ( nasz,Polaków ) na koncercie Justina. Oj będzie głośno o nas, bo nie wierzę, że tysiące hejterów przegapi taką okazję do zrobienia czegoś godzącego w Biebera. Ten koncert to jak pakowanie się w paszczę lwa.
Już lepszy Bieber niż jakieś osrane klatry stare dziady.
[12] A bo to tylko w Polsce hejterzy są
muse, soad i bieber, cala polska w cieniu lodzi
to nie ja -> niby tak, ale Polska to Polska - zawsze może stać się coś dziwnego ;)
o ja pierdolę, już wyobrażam sobie miasto w tych dniach. Żeby to jeszcze przyniosło mu jakiś pożytek
Przepraszam nie jestem na czasie.. ale co chuligani mają do Justina Biebera?
Chyba, że chodzi o "chuliganów" z przedziału 9 - 17 lat bo nie wierze, że dorośli ludzi hejtują Biebera.
No jest nadzieja, że w Polsce zrobią porządek z tym beztalenciem, za którym tak szaleją małolaty i tapeciary.
ciekawe po co mają z nim zrobić porządek, każdy lubi to co lubi, po drugie podejrzewam dresy nawet go nie zobaczą, chyba że jest jaki mądry inaczej, żeby zapłacić minimum 200 zł na wejście. I dobrze, że Polska się rozwija, cieszy to że ktoś w końcu zaczął przyjeżdżać - cieszy Green Day, Rihanna w Gdyni w Lipcu itp.
Cieszy to, ze do Polski wita coraz wiecej gwiazd na koncerty <---- "gwiazd", w tym przypadku to wyjatkowo subiektywne zdanie.
[25]
jak typ ktory codziennie przewija sie w swiecie muzyki i plotek nie jest gwiazda to nie wiem kto jest
[25] Włączyłem na YT jakąś jego piosenkę. Ma ponad 150 milionów wyświetleń. Jeżeli on nie jest gwiazdą to kim? Jest popularny, sławny, występuje z gwiazdami, w CSI nawet wystąpił, grał sobie z Barceloną i chyba Kobe Bryantem, pojawia się na różnych galach, na jego koncerty chodzą tysiące ludzi. Jeżeli on nie jest gwiazdą to kto nią jest?
adrem - wątek piłkarski zawsze razem!!!
Czy Polska pozostanie Polską po TAKIM koncercie? Czy możemy na to pozwolić?
[27]
prosze bardzo, JB dotarl nawet do bialegostoku, mysle ze to wymaga nie byle rozglosu
spoiler start
pilkarski forever!!1
spoiler stop
Szczerze obawiam się wiochy którą mogą zrobić co poniektórzy :/
Bieber jest dla wielu nastolatek tym czym było Backstreet boys kiedyś dla naszego pokolenia, dajmy im się cieszyć tą głupawą rozrywką okresu młodzieńczego w spokoju.
Czat pod newsem pozamiatał.
Włączyłem na YT jakąś jego piosenkę. Ma ponad 150 milionów wyświetleń. Jeżeli on nie jest gwiazdą to kim? Jest popularny, sławny, występuje z gwiazdami, w CSI nawet wystąpił, grał sobie z Barceloną i chyba Kobe Bryantem, pojawia się na różnych galach, na jego koncerty chodzą tysiące ludzi. Jeżeli on nie jest gwiazdą to kto nią jest?
Jaki 'on'? Przecież to wydmuszka wykreowana przez panów w garniturach, nastawiona na wyciąganie kasy od rodziców małolatów na całym świecie. Ucieleśnienie chłamu i tandety, podobnie jak reszta 'gwiazd' jego pokroju.
No i ta wydmuszka została wykreowana na gwiazdę którą jest
Zwisa mi to i powiewa, ale podziwiam, że ktoś się denerwuje z jego powodu. Mnie by się się nie chciało, do tego jest to bezsensowne.
No i ta wydmuszka została wykreowana na gwiazdę którą jest
Z tym, że w tym nie ma ani grama prawdziwości, więc nie można powiedzieć, że to on jest gwiazdą.
Gwiazdą jest wykreowany przez korporacje muzyczne wizerunek medialny.
to nie ja i adrem mają racje. Oto definicja gwiazdy
Gwiazda – potoczne i subiektywne określenie osoby cieszącej się popularnością wśród pewnej grupy społecznej.
Czy Justin Bieber cieszy się popularnością wsród pewnych grup?
spoiler start
Tak
spoiler stop
Zenedon - możesz podać przykład jakiejś współczesnej gwiazdy?
Justin Bieber jest gwiazdą. Nie ważne czy za jego nazwiskiem jest osoba czy tylko kreacja, Justin Bieber jest gwiazdą. Traktuj 'Justin Bieber' jako nazwę marki, to marka przyjeżdża do Polski grać koncert i ta marka jest gwiazdą.
Współczesnej? Parę z niedalekiej przeszłości mogę podać: Johnny Cash, 2Pac, Michael Jackson.
Chodziło mi bardziej o kogoś kto wypłynął w ciągu ostatnich 5 lat
Chodziło mi bardziej o kogoś kto wypłynął w ciągu ostatnich 5 lat
Wybacz, nie jestem na bieżąco.
Z tego co mi wiadomo, Taylor Swift pisze własne kawałki, choć to też popowy chłam. Jednak ma wkład w twórczość podpisaną jej nazwiskiem i nie daje się w stu procentach zdominować panom z wytwórni. Dożyliśmy czasów, w których to świadczy o sile charakteru 'gwiazdy'.
Ludzie powiedzcie mi co wam przeszkadza? Nie możecie, po prostu tego olać i udawać, że o niczym nie wiecie? Popisujecie się w sieci, a jakby przyszło co do czego, to głowa w piasek. Taka jest prawda.
Przyszło co do czego? Znaczy co? Jakbym się miał bić z Bieberem, czy o co chodzi? :)
Równie dobrze mógłbyś gdybać, co by się stało, gdyby na mojej drodze wyrósł czarownik Merlin.
Już po dobranocce, spakuj zeszyty i wal w kimę.
Taylor Swift pisze własne kawałki
Nie kojarzę
Skąd wiesz, że on jest Polakiem? Nick jakiś taki nie polski
Nie masz argumentów, to mnie obrażasz. Brawo! Typowe myślenie polaczka, który myśli, że w internecie jest anonimowy.
Biorąc pod uwagę, że na tym forum jestem od niemal dekady, moje fotki można znaleźć w odpowiednim wątku i niejednokrotnie pisałem gdzie studiuję (studiowałem w zasadzie), to chyba nie czuję się anonimowy?
Przylecicie z Bieberem mi wpierdolić?
Nie kojarzę
Tym razem też możesz sprawdzić na jutube.
https://www.gry-online.pl/forum_user_info.asp?ID=25227
Do jakich kretynizmów ja się czasem zniżam, byle się od roboty oderwać :D.
O, i pomyliłem się. Od przeszło dekady tu jestem...
[51] We are DONZO!
Łodzianie, pokażcie im Piotrkowską!!! Niech ich Grażyna Torbicka oprowadzi i wywiadzik zrobi, koniecznie!!.
Ciekawe kto go zlinczuje? Pryszczaci trzynastolatkowie wyzywajacy go w internecie ktorzy nawet jesli chcieliby pojechac na koncert to mama nie dalaby im pieniedzy?
Gowno mu ktokolwiek zrobi, bo bedzie mial ochrone i to bedzie dla niego po prostu kolejne miejsce, gdzie zagra i zgarnie pelno kasy od "szalonych nastolatek" i on wraz ze sztabem ludzi stojacym za nich znowu zarobi.
Splami miejsce na którym będzie grał SOAD..
If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl, you’d never be alone
I can be a gentleman, anything you want
If I was your boyfriend, I’d never let you go, I’d never let you go
Uwielbiam to, jade na bank
A niech se grają w Warszawie, gdyby nie obecność Biebera to jeszcze by uszło
Bieber to beztalencie, bez głosu, i charyzmy, podoba się rozhuśtanym nastolatkom i mojemu emo koledze z klasy
niech będzie zapomniany na wieki Usher któremu ,,zawdzięczamy" Biebera
[70] - a gimnazjaliści i reszta zazdrośników będą tupać nóżkami ze złości, że jakiś tam Bieber osiągnął w tak młodym wieku coś czego oni przez całe życie nie osiągną.
ej ktos jest z okolic szczecina i wybiera sie na koncert?
dowalili ceny biletów 1500-800-200 :D
na JB nie, ale na CS jak najbardziej bym się wybrał