Jeszcze jedno pytanie dotyczące Microsoft Points.
Tak to moje ostatnie. Mam wydać punkty w ciągu 24h, ale co się stanie jak kupie "Season Pass" do Forzy 4? Bo to taki przedwstępny zakup 6 dodatków, które mają wyjść do kwietnia. Nie będzie chyba żadnego problemu z późniejszym pobraniem ich? Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam.
Myślę że nie powinno być problemu. Ale lepiej żebyś kupił co innego i poczekał do premiery
Z tego co pamiętam to Season Pass przypisywany jest do konta, dlatego jeżeli kupisz go na koncie X, to tylko na nim będziesz mieć zniżkę.
A jak zrobić, żeby potem po paru dniach nie było komunikatu, że nie można się zalogować, bo to jest bolączka tych kont.
Na to już nic się nie da zrobić, do konta nie otrzymujesz adresu e-mail, oraz hasła dostępu do niego. Dlatego założyciel takiego konta może je w każdej chwili odzyskać.
Edit: Ewentualnie można spróbować szybko zmienić adres e-mail na którym zostało założone konto, ale czy to wyjdzie.
Czyli nie opłaca się kupować Season Pass, bo potem nie będę mieć dostępu do konta?
Dobra. Może inaczej. Czy jak zakupię Season Pass to dostanę jakieś kody, czy po prostu NIC.