Jakie radio samochodowe za okolo 100zl. Zeby bylo proste w obsludze, mialo wejscie na pendriive albo karte sd zeby moc mp3 sluchac.
Cena okolo 100-150zl. Kolumny mam slabej jakosci wiec moze i jakis najtaanszy panel? Prosze forumowych audiofilow o doradzenie ;)
No wlasnie domyslam sie ze bardziej o dobre kolumny sie wszystko rozchodzi, ale czy brac jakies markowe?
Czy w takim cjinskim za 50zl nie odpadna guziki po miesiacu?
Za stówkę to tylko sama tandeta, 150-200 już można trafić jakieś dość normalne jvc, sony czy pionieery.
Nie bierz tego chińskiego badziewia, gdzie fale nie będą mogły nadążyć za twoim samochodem. Lepiej kupić używane dobrej marki z lombardu. Ja kupiłem nie dawno nowe za 150 zł Sony Dsx A30. Tanie, ale dobrej firmy.
Lepiej dołożyć te 50-60 zł i kupić JVC albo Sony, najprostsze najwzywklejsze. Jeśli nie to popieram cent15, uzywkę z lombardu. A jak nowe, to praktycznie byle jakie, choć to wszystko Chińczyki, grać będzie ale szału nie ma. Do 100 zł jedyne co jakoś tako gra i przede wszystkim ma normalnego dystrybutora, gwarę i normalny serwis w Polsce to Audiocore. Grać będzie.