Szukam jakiegoś ciekawego radia do posłuchania przez internet. Muszę sobie jakoś umilić czas w pracy :P Najlepiej żeby było jak najmniej reklam, dość często wiadomości i jakieś ciekawe audycje. Co polecacie?
W poprzedniej pracy słuchałem RMF FM i RMF Polskie przeboje, ale miałem 2 koleżanki którym podobały się te stacje i nie chciałem zmieniać. Co do piosenek to lubie takie zwykłe jak lecą właśnie w RMF tylko że tam nie ma ciekawych audycji.
Open FM , Polecam..to może nie radio o które ci chodzi ale bardzo duży wybór piosenek a dokladnie gatunkow
Na Open FM nie ma audycji. Wiadomości tam raczej też nie puszczają. Jedyny plus to duży wybór gatunków.
Eska rock. Muzyka i odrobina wiadomości, trochę też telefonów od słuchaczy, z tego radia ostatnio najczęściej korzystam.
e: jeszcze trójka, tam już jest sporo audycji.
To i na RMFon też jest duży wybór. Ciekawie wygląda ramówka Polskiego radia: Dwójka i Trójka. Bardziej zależy mi na wiadomościach i jakichś audycjach historycznych, gospodarczych itd.
Super radio z Rzymu radiospazio900 it
4 działy
1 Club czyli house polecam
2. Best czyli pop
3. Hits czyli te z 1szych miejsc list
4. Jazz
obczaj sobie [link] Tam jest kilka ciekawych stacji w sam raz do roboty i nie tylko:) pozdro
Ja polecam śląskie radio top sender. W pelni darmowe o mega spoko stacje radiowe. ;) [link]
Tak jak tygrysek polecam trójkę. Wiadomości co pół godziny. Ciekawe reportaże i rozmowy i co dla mnie najważniejsze, dobra muzyka.
radiofm-online.com
Tylko trojka. Odkad zaczalem sluchach programu trzeciego, inne stacje radiowe sa dla mnie niesluchalne.