Jakie gry polecacie ?
Jakie byście mi polecili gry jakoś nic ostatnio mi się nie podoba żadna gra nie może uderzyć w mój wybredny gust .Podam gry dla przykładu które mi się bardzo podobają może coś z tego wywnioskujecie .
1. Operation Flashpoint i wszystkie Army od tych gier jestem wręcz uzależniony nie liczę oczywiście nowych OFP bo są takie jakieś średnie
1. 9 kompania
2. Red Orchestra 2 z dodatkiem
3.Stalkery
4.Seria Total War
5.Blitzkrieg ,Blitzkrieg 2
6.Seria Combat Mission
7.Seria Silent Hunter
8.Seria Theatre of War
9.Ił-2 Szturmowik
No i to będzie tyle ogólnie zauważyłem że lubię wschodnie gry są jakieś takie fajne spokojne i klimatyczne nie lubię tegohollywoodzkiego rozpierdu . Mam też pytanie zamówiłem sobie grę Steel Armor: Blaze of War wygląda właśnie na taką w moim stylu czyli taktyczna ,spokojna no i Ukraińska :) co o niej sądzicie ? . Nie wiem czy to jakieś zboczenie ale warto dodać że lubię też pełny realizm to znaczy nie znikające ciała ,realistyczne modele zniszczeń pojazdów i otoczenia :) .
Może Brothers in Arms?
A jak stalkery lubisz to i Metro polubisz?
Przeszedłem nawet dobra ale to jeszcze nie to .
Nad Metrem myślałem będę musiał zagrać .
Do strategi/RTSów dorzuciłbym serię Sudden Strike, Close Combat, Men of War oraz 7,62 High Callibre i Faces of War.
Tak od czapy może Supreme Commander ale nie oczekuję, że ci się spodoba, po prostu polecam każdemu jak leci.
Sudden Strike, Men of War, Metro, Faces of War.
Wspaniały Commandos 2.