Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Jakie biuro podróży i gdzie się wybrać za ok. 3k zł?

09.11.2012 10:55
Enc0re
1
Enc0re
97
Cytrus

Jakie biuro podróży i gdzie się wybrać za ok. 3k zł?

Witam, mam pewien dylemat, który mam nadzieje, że pomożecie mi rozwiać.
Mam do wyboru voucher o wartości 3 tysięcy złotych do wykorzystania w jednym z dwóch biur podróży Itaka oraz easygo. Z racji, że nie mam żadnego doświadczenia w korzystaniu z usług jakiegokolwiek biura podróży, nie wiem też czym się sugerować (oprócz ceną właściwą wycieczki). Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was korzystał z usług tych biur, oraz czy w dobie słyszalnych z telewizji kryzysów poszczególnych spółek mogę czuć się w miarę bezpiecznie wybierając jedną z nich? Czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług jednego z biur i może coś polecić, ewentualnie dać wskazówki na co mam zwrócić uwagę?
Dodam, że voucher jest ważny przez okres 1 roku na wybór wycieczki, wiec nie muszę podejmować decyzji teraz. W tym przypadku korzystniej jest poczekać czy w okresie zimowym szukać dobrej oferty?
Oczywiście również liczę na sugestie dotyczące miejsca wyjazdu, co możecie polecić? Zaznaczę, że do tej kwoty mogę dołożyć dodatkowo 1 tysiąc złotych tak, żeby w planowanym wjeździe zamknąć się w kwocie do 4 tysięcy.

Z góry dziękuję za wszelkie sugestię.

09.11.2012 11:38
Belert
2
odpowiedz
Belert
182
Legend

bylem pary razy z itaka .Byl ok.Najlepiej wejdz na jakies fora poswiecone turtystyce i pytaj o kondycje firmy jednej i drugiej.W zimie mozesz za te kwote pojechac np. do tajlandii a w sezonie juz z tym gorzej.Tylko nie jedz do vietnamu :)) podobno straszne nudy .

Forum: Jakie biuro podróży i gdzie się wybrać za ok. 3k zł?