Czy macie jakieś gry których szczególnie nie możecie się doczekać Ja nie mogę się doczekać szczególnie 4 :
-Wiedźmin 3 Dziki Gon
- The Elder Scrolls Online
- Age of Wonders III
- Thief
ha zapomniałbym o Watch Dogs chce zobaczyć jak im to wyjdzie i jak im pójdzie też zrobienie Heroes Online ciekaw jestem mam nadzieje że dobrze ^.^
Tylko Wiedźmin 3.
Specjalnie żadnej. Ale chyba nowych gier BioWare'u, czyli kontynuacji Dragon's Age oraz Mass Effecta. Do tego Watch_Dogs.
każdy ma inny gust :P ale ciesze się że ludzie tak czekają na Wieśka chłopaki z Cd projekt Red zrobili cos co urywa innym dupy za przeproszeniem i cieszy mnie że to polska gra a tak jej pragną ;d
[4] + dobrze zrobionego Battlefielda, ale oby jak najpóźniej a nie za 2 lata jak wszyscy nagle (nie wiadomo dlaczego) oczekują
Co do W3 to sam nie wiem... kiedy Wiedźminy wychodziły to ja sobie co najwyżej mogłem gameplaye obejrzeć, więc nie wiem czy mi podejdzie od strony rozgrywki.
-Wiedźmin 3
-Alien:Isolation
-kolejne epizody Walking Dead
-Thief (kiedyś wpisałbym go na pierwszym miejscu, ale odkąd zapoznałem się z Dark Mod, więcej nie potrzebuję)
Ja nie mogę się doczekać trzech gier:
- Uncharted 4
- Thief
- Tekken 7
->>>Shadow Khajiit :: Tak. Niestety nie na PlayStation 3, tylko na 4. W sumie się nie dziwię. Jeszcze niech zrobią God of War 4 i będzie git. :)
->>> Jordan Wiedziałem że na pewno na Ps4 ale mi chodziło zę jakaś nowa część juz zapowiedzieli czy cos :D dobrze niech idą gry na Ps4 ja go tylko nie kupiłem bo po prostu mnie nie stać a lduzie jęcza że mało gier jak dopiero co wyszło nie moge z nich :D
Sam nie wiem, mam tyle zaległości że nie czekam na żadną grę :)
@shekerrr ja bede teraz miał nowego kompa bo ten jest w ledwym stanie i jest porzycony tylko po to by mieć dostęp do neta a jak bedzie nowy to będe chiał troche nadrobić :P i wrócić do klasyków np zamierzam od nowa grać w STWOR ;)
Gothic 5!
A ja się nie mogę doczekać produkcji typu (trzy najważniejsze):
- Uncharted 4
- Soma
- The Evil Within albo Kholat
1.Wiedźmin 3 Dziki Gon
2.Watch_Dogs
3. Nowy Assassin's Creed
4.Wolfenstein The New Order
1. The Division
2. Watch Dogs
3. Mirrors Edge 2
4. Wiedźmin 3
5. The Crew
6. Assassins Creed V
7. Walking Dead Seria 2
8. Dying Light
Średnio interesuję się tym co ma wyjść zatem wpisać mogę tylko Wiedźmina 3 i Legacy of the Void.