Rodzice zamierzają zmienić telewizor. Ma to być LED, full HD, najlepiej 50 cali-52 cale. Jak myslicie ile trzeba zapłacić żeby taki telewizor był dobry? Matryca chyba matowa, bo czasami słońca na niego pada. Głownie do oglądania telewizji ;) 3D nie musi być.
Patrzyłem i znalazłem takie telewziory (tylko ze mają niestety poniżej 50 cali) :
https://bezpiecznie.nokaut.pl/?basket[0][price]=3651.75&basket[0][quantity]=1&basket[0][offer_id]=05748087166fcff1937d225f6df1158e
Ta cena to około 3800 zł, czy te telewizory są dobre?, czy w tej cenie można znaleźć coś dobrego ale większego? i najważniejsze, na co patrzć gdy szukam telewizora, na jakie parametry :)?
Napisz jakie masz warunki, co oglądasz (sygnał), kiedy oglądasz i z jakiej odległości.
Sharpa ostatnio bardzo polecają - jedne z lepszych telewizorków. Imho mozesz brać w ciemno.
Mnie się sharpy nie podobają. Jakoś mnie to nie przekonuje. W dodatku słaby design, jak z lat 90. Raczej też słaby jest soft / smart tv. Jeśli ktoś nastawiony jest na rozrywkę to powinien wybrać jakiegoś LG ze smart tv. Lepszego smart tv nikt nie ma.