Siema,
Szukam jakiegoś taniego i dobrego TV do domu. Ma to być 50-55 cali. Najlepiej żeby miał 3D. Będzie służył do oglądania filmów z USB oraz NTC, czasami podłączę do niego lapka by w coś pograć ;)
Będzie wisiał w dość mocno oświetlonym przez słońce pokoju więc wyświetlanie matrycy powinno być dobrej jakości.
Głośniki też powinny ładnie grać, bo nie mam kina domowego.
Nie zależy mi na internecie w TV czy innych tam bajerów i wodotrysków.
Zastanawiałem się nad czymś takim http://www.mediaexpert.pl/telewizory-led/telewizor-led-3d-full-hd-samsung-ue55f6320,id-218270 ale myślałem chyba zbyt długo, bo już zdążył podrożeć ;/
Polecam telewizory firmy Xiaomi :)
Po co Ci 3D, skoro ten standard jest juz kompletnie martwy i nic juz sie w nim nie produkuje? To zupelnie zbedny bajer. A faktycznie Xiaomi to najlepszy wybor. Kilka dni temu pokazali pierwszy odbiornik - 49" telewizor 4K za jedyne 640 dolarow. Chinczycy znowu zmasakrowali konkurencje.
mam nieco nowsza wersje tego bo eu6400 polecam świetny ale jak sie zepsuje to serwis samsunga to beznadzieja nie naprawia badz tego pewien
Sharp LC-50LE750 polecany model na rynku myśle że jest ok.Moim zdaniem branie większych nie ma sensu ,ale o gustach się nie dyskutuje. Jeżeli firmy bym miał polecić to Sony,Philips albo Sharp ewentualnie LG nie zbyt ufam sprzętowi od Samsunga ,ale każdy ma inne zdanie.
Polecałbym coś z LG, np. LG 55LA660S. Mam lepsze głośniki(2+1),pasywne 3D- moim zdaniem lepsze i zdrowsze od aktywnego( takie ma wspomniany Samsung). No i chyba marka też lepsza.
Pewnie bo nic ... prawdziwa frajda z oglądania zaczyna >100", ale to na dziś dają jedynie projektory. Każdy TV w porównaniu do proja to popierdółka.