Za chwilę podpiszę kolejną lojalkę na 2 lata w Play a że w telefonach nie siedzę za bardzo to chciałbym Was prosić o porady co wybrać
Podane ceny są w tym pakiecie który ja wybieram Wy tylko napiszcie który model najlepiej wypada w stosunku cena/jakość i jeśli któryś z modeli sami posiadacie to prosiłbym też o Wasze odczucia:)
HTC Wildfire S 329zł
HTC Desire Z 259zł
Motorola Defy 349zł
LG Swift7 499zł
Sony Ericsson Satio 449zł
Dzięki:)!
HT Wildfire odpada
LG Swift też
Jesli chcesz fizyczna klawiature to bież HTC Desire Z, a jeśli masz zamiar użytkować tel w ekstremalnych warunkach to Defy :)
ed/ osobiście wybrałbym Desire Z ze względu na lepszą specyfikację.
A technologicznie te 2 modele? (Defy,Desire Z)? Który z nich jest lepszy i wiecej oferuje?
Rozumiem ze koszta Defy są wieksze z powodu lepszych materiałów użytych w celu rzucania telefonem gdzie popadnie bez ryzyka zniszczenia:)?
Ja bym na twoim miejscu wziął HTC Desire Z. Ja osobiście go posiadam :) i sprawuje mi się całkiem nieźle. Dość szybki itd
Samsung Galaxy 551
Ja sam 2 tyg temu wziałem nowy telefonik w playu. Powiem Tobie, że jestem bardzo zadowolony, nie wiedziałem, że telefonik może mieć tyle 'bajerów' a pomijając je, na androidzie, bardzo przyjemnie leży w ręku oraz ma wysuwaną klawiature qwerty! :-) Nie zamienił bym go na nic innego, polecam!
Zdecydowanie Desire Z
NewGravedigger---> 85zł (fizycznie płacę po 75) zrobili jakąś promocje na ten telefon może dlatego cena jest adekwatna:)