Na wstępie pragnę zaznaczyć, że telefony w ogóle mnie nie kręcą, a całą fascynację tego typu urządzeniami uznaję za dość chorobliwą. Jednak prawdopodobnie będę musiał zmienić swoją obecną komórkę, więc fajnie by było, jakby ktoś mi doradził, który z niżej wymienionych modeli najbardziej opłaca się wziąć. Ogólnie urządzenie to potrzebne mi jest głównie do dzwonienia i pisania sms'ów, jedyna dodatkowa opcja jaka by się przydała, to jakiś niezły odtwarzacz mp3. Nie potrzebuję żadnych dotykowych ekranów i Bóg wie czego jeszcze, chyba, że ktoś udowodni mi, że jest to przydatne. Zresztą wymienione przeze mnie modele raczej należą do dolnej półki, więc tym bardziej nie ma co kombinować.
Do wyboru mam:
Motorola Gleam
Nokia 1616
Nokia 1680
Nokia 2323
Nokia 2330
Nokia 2700 Classic
Nokia C1-01
Nokia C2-01
Samsung C3530
Samsung C3750
Samsung S3310
Samsung S3550
Samsung B2100
Samsung S3650 Corby
Samsung S5510
Samsung C3050
Samsung E1070, E 1100, E 1150, E2550
LG KE970 Shine
LG KP500 Cookie
Sony Ericsson C702
Sony Ericsson F305
Sony Ericsson Yari
Sony Ericsson Jalou
Z tego co pobieżnie przejrzałem, najlepsze wrażenie wywarł na mnie SE Yari. No ale może jakiś ekspert przekona mnie do czegoś innego?
Z góry dzięki za pomoc!
Aha, obecnie mam SE k750i, jestem bardzo zadowolony, choć niestety popsuł mi się port pod który podłącza się słuchawki.
Dobrze kombinujesz, z podanych tutaj modeli Yari będzie zdecydowanie najlepszym wyborem.
Jeszcze ktoś się wypowie? :)
A jakby się okazało, że Yari jest niedostępny, który wówczas?
Kurcze cos słabo z tymi telefonami masz.
Podejrzewam ze jestes w Orange.
Jak nie bedzie tego Yari to bym brał Nokie C2-01
Zdecydowanie Nokia lub Samsung, już mniej istotne który dokładnie model, ale na tych firmach można najbardziej polegać.
Na razie to jestem w MOBILKING, ale będą w PLAYu. Tyle że chcę wziąć telefon za złotówkę, bo szkoda mi kasy na coś lepszego. Stąd oferta jest, jaka jest - mierna. :)
Weź jakiegoś Samsunga Solid. Mój kumpel ostatnio przypadkiem rzucił nim w ścianę i zrobił w niej dziurę