Jaki tablet będzie najlepszym wyborem w tej cenie? Zależy mi, żeby miał 3G.
Ja wstrzymałbym się do premiery nowego Nexusa 7 (modelu 2013, jeśli dobrze pamiętam to ma się pojawić właśnie we wrześniu) - w kategorii cenowej "około 1000zł" absolutnie bije na łeb całą konkurencję w dziedzinie parametrów - świetne bebechy, czysty Android i wyświetlacz 1920x1200, czego chcieć więcej?
A jeżeli on okaże się za drogi to pewnie niebawem stanieje "stary" Nexus 7, który wciąż jest bardzo dobrym tabletem - mam i mogę polecić z czystym sumieniem, szczególnie po tym jakiego kopa wydajnościowego dostał system po upgradzie do 4.3.
Hmm, te 1200zł byłoby dla mnie do zaakceptowania, jeśli faktycznie będzie warty tej ceny.
Ale słyszałem same pozytywne opinie o "starym" Nexus 7, więc pewnie warto :)
Kup starszego nexusa, model z 3g akurat powinienes znalezc za okolo tysiac
Upnę. Sytuacja wygląda tak, że mój budżet trochę się uszczuplił i muszę znaleźć coś w granicach 700zł...
Sprawdziłem, że mogę z mojego telefonu robić punkt dostępowy wifi, więc nawet nie koniecznie musi być to 3G.
Czy warto brać starego Nexus 7, czy jednak lepiej dozbierać do nowego?
Mam nowego Nexusa (2013) 32GB WiFi i to w sumie najlepszy Androidowy tablet na rynku.
Za 2-3 tygodnie premiera Androida 4.4, wiec w sumie wybor jest oczywisty.
I nie, nie kupuj starego Nexusa. Przepasc jest ogromna, szczegolnie, ze Nowy Nexus ma najlepszy tabletowy wyswietlacz na rynku.
Jak masz jakies pytania, to wal.
Najtańsza wersja nowego Nexusa zdaje się 999zł, więc trochę będę musiał dołożyć.
Z drugiej strony to jest zakup na jakiś czas, więc chyba lepiej dołożyć i kupić coś bardziej przyszłościowego :)
Póki co czytam same pozytywne opinie (jedynie część ma jakieś problemy z reakcją ekranu) i bardzo zachwalany wyświetlacz.
To prawda, że jest spora różnica pod tym względem na tle poprzedniego Nexusa?