Witam,
chce wkoncu zmienic telefon. Zainteresowal mnie htc desire hd, to dobry wybór? gładko jestem w stanie kupic go z 2 letnia gwarancja ze sklepu, na iphone 4 tez spoglądałem ale jak mam byc szczery to nie jestem za bardzo przekonany, pozatym w jego cenie mam dwa htc..;d
raczej interesuje mnie android, chociaz nigdy nie mialem telefonu z systemem.. ekran fajnie jakby byl wiekszy niz 3,5 najlepiej 4, karta sd i 3,5mm jack :D aparaty i reszta mnie nie interesuje. zeby ladnie wygladal i najwazniejsze, zeby nie mulił..
//aaa.. i wszystkiego rodzaju lumie odpadają
Ile kasy możesz przeznaczyć na telefon?
Weź Modecom Z25 X2, bardzo dobry sprzęt jak na 350,- .Nie muli, trochę słaby dotyk na krawędziach, RAM;1GB i 4GB wewnętrznej (karta microSD do 32GB), dual SIM, aparat jakiś extra nie jest, ale nie o to chodzi w tym .Czasami jak się z kimś gada kto jest w pomieszczeniu to gorzej go słychać niż na zewnątrz-da się przeżyć .
zalezy, napewno nie chcialbym wiecej niz 500zł, ale zalezy tez co to bedzie i czy bedzie warte swojej ceny. podoba mi sie tez htc sensation xe, działa to jakos? zalezy mi na płynnosci działania, jakies gry w 3d w hd mnie nie interesuja, mam komputery i konsole.
// wolałbym cos od wiekszych producentów, niz od tych niszowych, wybaczcie. najbardziej mnie interesuje htc ew. cos od sony
Za "około 500zł" jest Moto G i później dłuuuuuuuuugo nic. Nic w podobnej cenie nawet nie zbliża się parametrami do tego telefonu.
HTC 310 będzie bardzo dobrym(jak nie najlepszym) rozwiązaniem - bodajże za 550zł w Euro widziałem
edit.
http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/htc-desire-310-ciemnoniebieski.bhtml
czyli odradzacie sensation xe i desire hd? patrzylem tez na sensation xl, ale troszke drozszy juz jest
HTC robią całkiem niezłe telefony, zastanawiałeś się nad czymś LG? Do 500 zł to na pewno da się znaleźć L70 (1GB RAM, 5Mpix aparat, 2-rdzeniowy procesor). Używam i całkiem niezły jest.