Jaki samochód ?
Poszukuję jakiegoś samochodu. Liczę na waszą poradę. Cena: do miliona złotych.
Przyznacie, że w takich ramach cenowych wybór jest spory i właśnie nie wiem co kupić. Na ferrari raczej za mało dobre, ale poszukuję autka z mocą, ale nie 100% sportowego. Choć Audi r8 chodziło mi po głowie. Na pewno nie bmw ani mercedes.
Pozdrawiam
EDIT
Kojarzy mi się z Rydzykiem, ale czekam na konkretne propozycję.
Kurdę takie lambo tylko za 400k ? Ciekawe jaki haczyk ? hmmmmm
niby to już 100% sportowy, ale jedyny na świecie. Przynajmniej tak jest napisane w aukcji. Ale tylko za 400k ?
http://otomoto.pl/lamborghini-gallardo-reventon-jedyny-na-swiecie-C22155713.html
Ja szukam samochodu do 3 milionów, silnik minimum 10 cylindrów i musi mieć miejsce na butlę z LPG bo ja oszczędny jestem, nie wstydzę się tego!
fiat 126p turbo i czujesz to a nie jakies astony i te inne phi ,a tak na huj zakladasz watek o samochodzie do miliona jak tyle nie masz a jak masz to nie jestes uczciwy np.polityk bo polak nie ma tyle !!!
O ingen sie wypowiedzial kelner jeden kupuj szmatke do rolek bo niedlugo zjazd kelnerów
Trochę olałem to, co napisałeś w pierwszym poście, ale napiszę - jakikolwiek Rolls-Royce + szofer
[9] Dla prestiżu, ot co. Taki Rolls to dzieło sztuki.
[8] Co to za przyjemność jeździć z szoferem. Równie dobrze może kupić wypasiony autokar, na jedno wyjdzie.
JA szukam auto do 10 mln złotych. Ma mieć silnik do 1 Litra i co najwyżej 50 Koni Mechanicznych. Ważne żeby w środku były mocowania na Mini Ekspresso.
Pytanie : Czy zmieszczę się w 10 mln :]
Pewnie zastanawiacie się skąd mam tyle kasy na samochód. Otóż od wielu lat odkładałem sobie z pensji pieniądze do "skarbonki". Czasami więcej czasami mniej. Duża cześć kasy też z innych legalnych źródeł.
jednym słowem:
chce sobie to teraz nagrodzić dobrym samochodem i spełnić jedno z marzeń, chyba każdego faceta o dobrym aucie ;)
Ferrari LaFerrari ? Chyba raczej nie mam aż tyle ;)
Nissan GTR ? hmmm właśnie zastanawiałem się. Podobno "tani" jak na takie sportowe auto.
Jakbyś miał tyle kasy to byś nie pisał o tym na forum o grach a pytania o samochód byś zadawał na forach tematycznych i jeździł do dealerów luksusowych samochodów szukać czegoś co by ci odpowiadało.
Nie jednego takiego już forum przerabiało :) Bawcie się dobrze :)
PS. mieszkasz w Los Angeles (twoje słowa), czemu liczysz w plnach a nie w $, patriota ??
23.03.2012 zdałeś prawko na B :) fajnie fajnie :)
"Sam odbieram za 2 tygodnie i nie wiem czy od razu ruszać na miasto. Niby udowodniłem, że umiem jeździć po mieście i poruszać się w ruchu drogowym, ale takie jednak obawy są dziwne :D Bo tak samemu 1 raz."
15.01.201220:51
https://www.gry-online.pl/forum/duzy-brzuch-p/z2b4bc07
Mam 19 lat.
Jeden z najmłodszych milionerów w naszym kraju, z pracy od lat odkłada pieniążki i ma już okrągły milion! Gratulacje najlepiej opłacanej pracy w historii :)
To pisał mój syn. Ma już trochę prawko, ale i tak poczeka aż zapracuję na swoje dobre autko ;)
ingen tu nie filozofuj kelnerze do pracy won !!! Zjazd sie jeszcze nie rozpoczol
skończ PIERDOLIĆ FARMAZONY :)
[20] :* masz buziaka
Pewnie zastanawiacie się skąd mam tyle kasy na samochód. Otóż od wielu lat odkładałem sobie z pensji pieniądze do "skarbonki"(...)chce sobie to teraz nagrodzić dobrym samochodem i spełnić jedno z marzeń, chyba każdego faceta o dobrym aucie
Gdybyś był na tyle zainteresowany w motoryzacji by odkładać na dobre auto, to na pewno miał byś już swój typ.
Stawiałem, że napiszesz coś w stylu że w totka trafiłeś lub, że rodzice na 18 urodziny ci auto kupują.
InGen do roboty kelnerze nie pamietasz ze trzeba pracowac ,a nie opierdalac sie ?
graczo - nie wiem po co w ogole do mnie cokolwiek piszesz skoro sram na ciebie jasnym kałem
Odczepcie się od Hohnera. To jeden z najbardziej wartościowych użytkowników na tym forum.
Pewnie zastanawiacie się skąd mam tyle kasy na samochód. Otóż od wielu lat odkładałem sobie z pensji pieniądze do "skarbonki"
Przede wszystkim auta za tyle kasy nie kupuja ludzie, ktorzy musza na nie odkladac przez wiele lat.
Niestety ziomek ale za miliona nic ciekawego nie kupisz, przykro mi. Zbieraj dalej.
Do miliona? Cienko. Nawet na rocznego, używanego LFA nie starczy.
Zbieraj dalej: http://otomoto.pl/lexus-lfa-amer-auto-C27061012.html