Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Jaki laptop do 3500?

12.07.2021 17:56
1
Kolegabrata
1
Junior

Jaki laptop do 3500?

Witam, jakiego laptopa polecacie do gier, głównie chodzi mi o CS’a? Konkretnie chodzi mi o to, żeby wszystko śmigało, FPSy były przyzwoite i żeby człowiek nie musiał się wku*wiac? Wypatrzyłem sobie ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004T, który jest na promocji w euro, warty jest? Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość, jest to mój pierwszy post tutaj.

13.07.2021 15:52
2
odpowiedz
blue1991
1
Junior

Hej, mój znajomy ostatnio kupił sobie lapka z tej samej firmy co mam ja i nawet sobie chwali. Głównie do gierek typu rpg i strzelanki. Możesz zerknąć na te lapki z Dream Machines to może coś ci wpadnie w gusta :) miłego dzionka :)

13.07.2021 19:43
KamilB.
3
odpowiedz
KamilB.
65
Generał

Nie słuchaj typa,dopiero zalozyl konto by robic syfiaszcze reklamy pseudo sprzetu na golu.To wlasnie takch wynalazkow jak DreamMachine radze Ci unikac.
Pod względem kultury pracy Lenovo mogę Ci polecić, Delle też jako tako sa cicge, ale były już trochę głośniejsze. MSI, Acer, Asus to już zależy od modelu, jedne miewałem głośniejsze, a drugie też mile mnie zaskakiwały.
Jeśli jednak w takim laptopie będziesz miał gpu i cpu o wysokim taktowaniu, to jednak słuchawki i tak będą niezbędne, taka to już natura, ale osobiście jakoś zaakceptowałem ten kompromis po latach.

post wyedytowany przez KamilB. 2021-07-13 19:47:48
Forum: Jaki laptop do 3500?