Jaki polecacie zakupić do wyżej wymienionej ceny?
Chciał bym aby posiadał elementy w kolorze niebieskim lub szarym, ewentualnie cały czarny (czerwieni i innym kolorom mówię NIE, po prostu nie będzie pasować do pomieszczenia)
Dobrze gdy by był pokryty materiałem.
Pisze do was osoba o wzroście 178cm, szczupła z dość mocno wysportowanymi udami (dużo jeżdżę na rowerze).
Jeden z foteli jaki zwrócił moją uwagę to SPC Gear EG450 BK: https://www.ceneo.pl/87407594
To dobry wybór?
Z góry dziękuję za pomoc.
Widzę że tego Markusa to wiele osób poleca, co w nim jest takiego wybijającego się z pośród innych krzeseł?
Na pewno jakość wykonania. Sam należę do "większych" graczy (190cm,90kg). Po dłuższej sesji nie czuję zmęczenia od siedzenia. Od 4 lat go mam, nic nie skrzypi. Pianka też jeszcze spełnia spokojnie swoją rolę. Sam mam materiał i jest bardzo wygodne. Oczywiście jak komuś nie zależy na wyglądzie dla "pro gaming"
Wow widzę ze polecacie krzesło, którego używam od 2009r:) nawet nie wiedziałem, że to taki wypas:) ale rzeczywiście wygodne
W domu mam od kilku lat z grospola nexus sn1 i jestem więcej niż zadowolony a z tego co kojarzę powinien się mieścić w twoim budżecie. Markusa mam w pracy i jest ok to fakt, neutralny wygląd za co plus, ale nexus>markus. W 1000 zł myślę, że da się znaleźć lepszą propozycję od fotela z ikei, przejrzyj ofertę sklepów w fotelami w internecie, te gejmingowe raczej omijać.
Też jestem użytkownikiem ikeowskiego Markusa i chwalę sobie ten fotel. Wygodny i trwały. Mam już ładnych kilka lat, nic nie skrzypi, nic nie odpada. W strefie gracza x-komu przymierzałem się jakiś czas temu do fotela Silver Monkey (modelu niestety nie pamiętam, ale na pewno w Twoim budżecie) i też wydawał się wygodny. Ktoś ma fotel od nich? Jak się sprawdzają na dłuższą metę?