Jaki dekoder DVB-T?

Forum Technologiczne
Odpowiedz
28.05.2014 12:27
😍
1
odpowiedz
hinson
147
Generał

Jaki dekoder DVB-T?

Muszę rodzicom wymienić dekoder, ponieważ obecny, co kupili najtańszy, nie potrafi zapamiętać ustawień programów. Mieszkam na śląsku i odbieram czeskie programy i jak się wyszuka, to dekoder miesza czeskie z polskimi, a ja chcę żeby najpierw były polskie a później czeskie. Niestety wszystkie próby zaprogramowania programów po swojemu, kończą się niepowodzeniem i po wyłączeniu i włączeniu dekodera, z powrotem sobie przestawia programy według swojego widzi mi się.
Jak jest ktoś z południa polski, co mieszka bliżej granicy z Czechami i też odbiera ich telewizje i nie ma problemów z z zaprogramowaniem programów i ich zapamiętaniem, to może podać nazwę swojego.
Nie chodzi mi o dodatkowe bajery, ale żeby dekoder po prostu zapamiętał, taką listę programów jaką ustawię.

28.05.2014 12:49
2
odpowiedz
zanonimizowany705817
58
Pretorianin

Kup arive t65 albo wiwe hd-90 i powinno działać.

28.05.2014 13:26
hubercik015
3
odpowiedz
hubercik015
106
Puste pole

Rowniez polecam t65.

28.05.2014 13:42
4
odpowiedz
zanonimizowany792388
37
Generał

Ja polecam najpierw wgrac najnowszy firmware do tunera ktory aktualnie posiadasz. Jesli to nie rozwiaze problemu, to pozostaje kupno nowego sprzetu.

28.05.2014 18:58
5
odpowiedz
hinson
147
Generał

Dobra postawie na tą Arive T65, wygląda na sprawdzony dekoder. Do tego dekodera co jest teraz, to raczej nie wgram nowego firmware, bo takiego nie znalazłem.

Forum Forum Technologiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl