Zastanawiam się nad tym zestawem.
http://w ww.morele.net/inventory/info/rqGbna/
Ogólnie nie jestem jakimś mega graczem, gram max 2-3h dziennie w CS GO, bf 3...
i teraz pytania:
Czy brać tą płytę H81 czy brać tą MSI B85M-E45?
Myszkę do 100zl - wybrałem Tt esport talon blue
Klawiaturę do 45 - wybrałem Tt esport Amaru
Czy są to dobre wybory?
PS.: Zawsze grałem 4:3 w cs:go, i teraz przez 2-3 miesiące będę grał na CRT od hyundai q770- jak on się sprawdzi?
Bierz H81 i od razu 2x8 gb ramu .
Do grania w CS:GO, BF3 zestaw będzie dobry.
W zasadzie płyty te różnią się ilością slotów na pamięć RAM i tym, że ta H81 nie ma złącza usb3.0 na przód(nie podepniesz tego z obudowy). Jak kupujesz tą w zestawie to pomyśl nad jedną kością 8GB, ułatwi to ewentualną późniejszą rozbudowę.
Myszka i klawiatura są dość subiektywne.
Monitor działać będzie, czy to będzie przyjemne zdecyduj sam.
Zasilacz wybrałbym ten:
morele.net/zasilacz-corsair-vs-series-450w-80plus-120mm-fan-cp-9020096-eu-649091/
Posiada Jedną mocną linię 12V zamiast 2 słabszych(może pomóc w przypadku ewentualnej późniejszej prądożernej karty graficznej), wydajnościowo są takie same.
Dobra biorę B85 i chyba ten zasilacz...
Dzięki
A czy to B85 podłącze te z przodu wejścia na mikrofon, słuchawki ...?
Dobra już wiem.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................