Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Jaką koszulkę Barcelony kupic?

21.03.2011 17:19
sekles
1
sekles
50
Konsul

Jaką koszulkę Barcelony kupic?

Planuje wraz z kolegami kupic znajomemu koszulkę Barcelony na urodziny. Zastanawiamy się nad tą:

http://allegro.pl/koszulka-spodenki-barcelona-home-away-napis-l-i1517128018.html

Co o niej myslicie jest warta ceny czy lepiej wybrac cos innego?

21.03.2011 17:22
2
odpowiedz
zanonimizowany767769
4
Generał

Blaugrana na pewno będzie najlepszym wariantem kolorystycznym, zwlaszcza, ze te drugie to oni totalnie zmieniają co roku :)

Mowi sie, ze te koszulki z allegro nie sa oryginalne - ja sie nie znam - w sklepach Nike'a w Wawie nie ma takich (tzn. Barcy moze sa), mam taka Interu, wiec nawet jesli podrobiona to bardzo ladnie podrobione ;) Kiedys zamawialem ze sklepu Interu - nie ma zadnej roznicy, te same metki, etc.

21.03.2011 17:29
3
odpowiedz
zanonimizowany773549
45
Senator

[3] Ale kolega prosi o pomoc w wyborze koszulki piłkarskiej tzn. repliki takich, w których grają piłkarze, a nie sędziowie :)

Kupiłem kiedyś koszulkę Barcelony przez Allegro za ok. 120zł. Niestety jakość nie była zbyt dobra. Po kilkunastu praniach logo sponsora szlag trafił oraz była krzywo uszyta. Herb przyszyty "na chama".

Mam za to koszulkę Arsenalu Londyn prosto z Londynu ze sklepu sportowego. Mimo, że zapłaciłem jedyne 20 funtów czyli ok. 100zł, koszulka od 3 lat jest w takim samym stanie, jak nowa a w Polsce dałbym za nią 250 - 300zł.

Forum: Jaką koszulkę Barcelony kupic?