Witam, chciałem zapytać czy jest w ogóle sens kupowania karty graficznej używanej na allegro? (jakieś doświadczenia?) chodzi o to, że to wiąże się z ryzykiem, że po miesiącu karta padnie nie do odratowania no oczywiście jeżeli trzeba to podejmę to ryzyko ale, jeżeli jesteście obeznani w tych sprawach to wdzięczny bym był za jakieś linki co do poszczególnych aukcji, gdzie do tej ceny mógłbym kupić takową kartę. Mówię o używanych, bo zapewne nową za tą cenę bym może i dostał, ale co najwyżej pewnie odpalił bym jakiś cudem GTA SA na minimalnych? :D
nowej nie ma sensu kupować do 200 zł, bo nic ciekawego nie kupisz.
Ryzyko zawsze jest, wiadomo. Jak to używane. Ja jednak kupowałem kiedyś używaną grafikę i chodziła 2 lata. Dalej działała, ale sprzęt wymieniłem na nowy i ją odsprzedałem.
Szukaj Radeona HD 4850.
Chcesz, to mam na zbyciu MSI Radeon 4850 1GB z gwarancja do polowy czerwca. W pelni sprawna, niepokrecana, niegrzana. Sprzedam za okolo 150zl.
Co myślicie o PowerColor Radeon HD 4850?
No tak dzięki za link ale w sklepie wypatrzył kolega nówkę PowerColor Radeon HD 4850 i pytam o opinie czym może ktoś miał z nią styczność :)
Sethian, masz jeszczce ta karte 4850?