Parametry komputera
Intel Core 2 QUAD CPU Q8200 2.33Ghz
4gb ram
GeForce 8800gt
Gigabyte ga-ep45-ds3l
Zasilacz 750w nie wiem czy to istotne
Wymagania ArmyIII Zalecane
system operacyjny Windows 7/Vista
procesor Intel Core i5 lub AMD Phenom X4 lub szybszy
karta graficzna nVidia GeForce GTX 260 lub ATI Radeon HD 5770 z Shader Model 3.0 i 896 MB VRAM
napęd DVD odczytujący dwuwarstwowe płyty
15 GB wolnego miejsca na dysku twardym
No właśnie jaką by tu dać kartę graficzną żeby pograć w ARME III na jakiś przyzwoitych ustawieniach . Nie ukrywam że nie jestem jakimś super gejmerem i obecny komputer mi w zupełności wystarcza jednak jako skończony armaholik muszę już ruszyć do przodu i ulepszyć komputer pod tą grę :) .
Marka Corsair budżet jak najmniejszy ;) ale w najgorszym wypadku mogę dać z 700zł
Rozumiem że to nie za dobrze czyli co procesor będzie spowalniać kartę graficzną ? .A jak to się będzie przekładać na Arme III będzie działać dość dobrze na wysokich ustawieniach graficznych ? .
A który model 7770 najlepiej brać bo zauważyłem że jest ich kilka a nie chcę sam wybierać bo może jeden działać z moimi podzespołami a drugi nie średnio się na tym znam :) .
To wezmę Gigabyte OC 1GB bo tej samej firmy co płyta główna dzięki wielkie :)
[link] to ta zgadza się ?
http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-radeon-hd7770-1024mb-rev-2-0-gv-r777oc-1gd-456181/
ARMAII jest grą która mocno operuje na procesorze, więc nie oczekuj nie wiadomo czego po zmianie karty.
Najlepiej by było jak być tego Q8200 trochę podkręcił.