Witam,chciałbym się was zapytać jaką gierkę polecacie do Multi? Jeżeli chodzi o gatunek to mogą to być rożne gry byle to nie były sportowe i jakieś samochody.
Grałem już w
World of Tanks (gram)
Call of Duty 4 MW
Call of Duty BO
Call of Duty 2
Counter Strike 1.6
Counter Strike Source
No to już chyba wszystko. Myślałem nad jaką strategią
np. Wargame: Zimna Wojna
ale mój kumoter na to nie pozwala
Mój komputer to:
Intel Core 2 Duo 2.2 GHz/ NVIDIA GeFoorce 8600 GTS/2GB RAM
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam!
Cinek.
Z FPS-ów to na pewno Quake Live. A jeśli chodzi o strategie to StarCraft II, Company of Heroes (pasowałoby się zaopatrzyć w podstawkę + dodatki, sporo świetnych modów wychodzi).
Tribes Ascend - choć nie wiem czy twój komputer podoła, ale warto sprawdzić.
BF3 Król mutli
[4] Owszem, ale raczej nie takim sprzęcie.
No więc Battlefield 2/Bad company 2 skoro tak. Dochodzi też League of Legends z gatunku MOBA (poczytaj w necie, musisz lubić ten gatunek, inaczej nie podchodź ;)).
No jak bym miał takiego Suuper kompa to bym się w ogóle nie pytał w co zagrać tylko bez zawahania bym sobie już zakupił BF-a 3, a że mój komputerek jest że tak powiem, jak już ktoś zaznaczył nie dzisiejszy to się was pytam w co warto zagrać
No to ode mnie jak już podałem BF2/BF BC2, League of Legends, Team Fortress 2, CoD 5/6 też pójdą spokojnie, coś w stylu Mount & Blade Warband, jakiś Command & Conquer (Red Alert 2/3, Wojny o Tyberium etc..).
[9]
kolega mi przypomniał jeszcze kilka innych gierek w jakie grałem.
Battlefield 2 (grałem)
Battlefield BC2 (grałem, kiepsko chodziło)
League of Legends (nie grałem i nie zamierzam)
Team Fortress 2(grałem ale nie spodobało mi się)
Call of Duty 5/6 (nie grałem. CoD 6 odpada ale 5 czemu nie)
przy okazji dodam także ze zgrałem w:
FC2, SWAT 4 i OF:2DR
A co myślicie o IL2 Sturmovik 1946
BF3 Król mutli - Wsrod osob podniecajcych sie grafika i grajacych tylko w "konkurencyjnego" CoDa - nie widzac wielu innych gier.
ale 5 czemu nie)
World At War sobie odpuść. Singiel jest w porządku , ale multi to porażka w porównaniu do innych części.
multi to porażka w porównaniu do innych części
Czemu porażka? Przecież poza zmianą realiów i dodaniem pojazdów na kilku mapach niczym się nie różni od pierwszego Modern Warfare. Sam się w to dość długo zagrywałem, podobnie jak w 4. Porażką to jest dopiero MW3. ;P
Do polecanych dołożyłbym Wolfenstein: Enemy Territory (świetny, trochę starszy FPS z wciąż dużą rzeszą graczy) i WarCraft III z dodatkiem, ale ta druga pozycja to chyba oczywistość. ;)
Porazka to kazdy CoD - pomijajac 1, 2 i WaW - ten ostatni to ewentualnie.
@mckk - Gdyby kolejnosc CoDow byla inna, tzn. - 4 pojawilo sie przykladowo po MW3, to pierwszy MW bylby beznadziejny.