Jaka drużyna piłkarska w polsce jest najlepsza
Komu warto kibicować w aktualnym sezonie?
Izolatorowi Boguchwała
Potwierdzam, wiem z dobrego zrodla, ze kibicowanie Izolatorowi w tym sezonie najbardziej sie oplaca.
Jak to komu? to kibicuje się lepszym?
Bo ja od zawsze kibicuje LEGII nie patrze czy jest pasmo porażek i konflikt z ITI czy zwycięstwa i mistrzostwo
Ja i tak zawsze będę za Wisłą Kraków :)
Unifreeze Miesiączkowo - toruńska A klasa
Brzysko-Rol-Brzyskorzystewko - bydgoska A klasa
Spółdzielca Wudzyń-Kotomierz - bydgoska B klasa
Iskra Samoklęski Duże - bydgoska C klasa
Łaziska Górne
Legia Warszawa najlepsza! Bo to pijaki zawsze byli! W sumie za to, że tam tak piją to ich lubię, a i tak polskim zespołom nie kibicuję ale props dla LW za picie! W Fifie nimi gram aled bym FC Zamalek wybrał, dgyby ten team był . . .
Naprzód Wejherowo oczywiście...
Nysa Zgorzelec
Błękit Cyców i Huragan Knurów! Względnie Kolejorz Gręplorz.
[2] [3] - Izolator pokazał w sparu z Lonią, że coraz gorzej im idzie, dlatego tylko Polonia Przemyśl :) A poza tym jeszcze Kultywator Deczelatyce z gwiazdą D-klasy, Remigiuszem Burakiem.
A tu autentyk - Pionier Średnia Wieś - C-klasa Krosno gr. I :)
Wiecie co, naprawdę nie trzeba szukać po okręgówkach jakichś śmiesznie brzmiących nazw klubów, żeby wygrać konkurs na najzabawniejszego usera roku.
mefek zamknął temat, nie musiał się wysilać :)))
Już myślałem, że większość użytkowników jest za frajerami z Wisły, na szczęście pojawia się światełko nadziei :D
Najbardziej kibicuję Legii Warszawa oraz Polonii Warszawa z racji tego, że mieszkam w Warszawie. Lechowi kibicuje dlatego, że nie przynosi wstydu za granicą. Wiśle za pamiętny Pucha UEFA. Jagielloni za ładne stroje, walkę z Arisem oraz za Tomka Frankowskiego. Pogoni Szczecin za pogoń za ekstraklasą.
Powinni założyć klub Debilna Nazwa i nazwa miejscowości :)
Ja też najbardziej Legii Polonii bo też mieszkam w Warszawie:P
Według mnie najlepsza drużyna piłkarska w Polsce to Lech Poznań.