Wstaje rano i probuje mimo ze sil juz dawno brak. Jedyne co trzyma mnie przy zyciu to nadzieja. Nadzieja? Bardziej nierealne urojenie. Ale tak czy inaczej ono gdzies tam jest i czeka na mnie. Bo kiedys w koncu musi byc lepiej. To sobie powtarzam kazdego dnia i kazdej nocy kiedy chec na poddanie sie jest wieksza niz kiedykolwiek. I mimo ze czasami mysle ze oszukuje sam siebie to urojenie to jedyne co mi zostalo i jedyne czego moge sie trzymac. Wciaz tu jestem ;)
Właśnie, zamiast robić głupie wątki, trolować i męczyć innych to może daj sobie wieczny spokój...
AIDIDPl --> odrazu widac, ze polaczek cebulaczek, moze kolega na prawde ma depresje. Ja chcociaz nie bede jak ty i mam nadzieje, ze nie bedziesz musial przez cos takiego przechodzil.
Interior666 ---> fresz lama jest królem trolli i jedyne co może zrobić aby się uratować to zerwać z internetem i zacząć żyć prawdziwym życiem.
Longwinter --> Nie mow, ze jest krolem trolli, bo tylko go zachecasz do dalszych prob. To przeciez tylko marny obvious trolik.
Longwinter
To czemu nie walniesz mu bana? :P wiadomo że on tu na GOLu jest tylko po to żeby trollować i wkurzać normalnych użytkowników.
Raczej dlatego, ze ten farfocel dostal ich juz pewnie z 50, i z kazdym kolejnym czul sie tylko bardziej "krolem trolli".
A może po prostu jedynym co trzyma lame w kupie to trollowanie i soul pozwalając mu na to ratuje mu życie? Nasz heros.
moze kolega na prawde ma depresje. Ja chcociaz nie bede jak ty i mam nadzieje, ze nie bedziesz musial przez cos takiego przechodzil.
Taa, teraz każdy gówniarz ma "depresję", bo zbanowali w Lolu albo dziewczyna w której się zabujali przelizała na dyskotece z innym. To takie w końcu skomplikowane i dorosłe prawie, jak człowiek ma "depresję", ma tyyyle w końcu problemów i jest tak niepoukładany, chaotyczny w środku, interesująco-fascynujący, nie taki tępy ćwok jak reszta gości ze szkoły co to jedyny problem mają, skąd skombinować flaszkę i zioło!
Nieudane, zmarnowane pokolenie, gnojkom z byle błahego powodu odechciewa się żyć i wstawać z łóżka, nie wiedząc nawet jak poważną chorobą jest prawdziwa depresja. Won do książek, bo czasu jak widać masz stanowczo za dużo...
@up zapewniam CIE ze gdybys byl mna przez 1 dzien to z placzem chcialbys wrocic do swojego normalnego dobrego zycia zeby znowu moc pisac hejty na mnie.
Zakladam ze masz rodzine, ja nie mam nikogo, nie mam pracy, moja dziewczyna zginela w wypadku a ja jestem uzalezniony of heroiny i zyje w ghetto w USA wsrod niggersow. A try jak masz
fresz lama ---> a ja myślę że jesteś po prostu bardzo chorym człowiekiem.
Nie chcę cię martwić ale z wiekiem będzie coraz gorzej.
Zakladam ze masz rodzine, ja nie mam nikogo, nie mam pracy, moja dziewczyna zginela w wypadku a ja jestem uzalezniony of heroiny i zyje w ghetto w USA wsrod niggersow. A try jak masz
A ja wstaję o drugiej w nocy, by zdążyć do pracy w tartaku na pierwszą trzydzieści, płacę kapitaliście by pozwolił mi pracować trzydzieści i pół godziny dziennie, wracam do zwiniętej gazety na dnie kałuży w której mieszkam, a ojciec rąbie nas co wieczór siekierą na kawałki, tańcząc na naszych ciałach i śpiewając "Alleluja".
O prawdziwej depresji masz takie pojęcie, jak ktoś kto grał w Medal Of Honor na temat II Wojny Światowej. Jestem świadomy że jesteś zwykłym trollem, ale po prostu wkurza mnie pieprzenie na poważne tematy przez dzieciarnię, której się zwyczajnie w dupach poprzewracało.
@up lol nie wiesz o czym mowisz, jak take gleboko masz oczy zasloniete to zapraszam do mnie na dzielnice od razu dostaniesz z glocka w ryja zaraz po obrabowaniu.
Jedynka z pszyry czy wywiadówa?
fresz lama - Jaka dzielnica? Pilnują z glockami przy próbie przeprowadzki czy przykuwają tam mieszkańców łańcuchami do kaloryferów, jak rozumiem? Dobrze że sięgasz do komputera i cały GOL może delektować się twoimi mądrościami.
Eh co za czasy gdy robienie z siebie debila nazywane jest trolowaniem a sama lajza nazywana trolem.
Fresz lama Aen nie chcial tego pisac, ale chlopak nie moze poruszac niczym oprocz prawej galki ocznej... Bylo o tym glosno.