Siema panowie mam do was pytanie bo muj kolega grał w Drzewa i mówil ze to fajna gra ale ja jej nie moge znalesc na the pirate bay ani na chomikuj i wydaje mi sie ze takiej gry nie ma i ze on mnie oszkuje
jagbyscie szukali tej gry to muwi kolega ze to gra z autosevami co 30 min i ze mu inny kolega wylonczyl kompa i mu sie usonelo ale mi sie wydaje ze klamie
czy morzecie mi powiedziec czy taka gra istnieje????/// plzzz bo ja niewiem
nie ale specjanie zalorzylem konto zeby sie oto spytac bo teraz koledzy sie ze mnie smiejom a ja nie wiem czy tak gra istnieje :(((((
wie ktos??????
mama sondzi ze gry to zlo i ze to strata czasu i zawsze krzyczy kiedy muwie jej o grach ://
ja chcem wiedziec czy wy wiecie o tej grze bo koledzy mi nie chca powiedziec :( i sie smiejom :(((
Skończ ten trolling...1/10 za założenie konta, przynajmniej tyle umiesz zrobić...
W patyczki sobie pograj dużo lepsza gra i się sejwuje co 15 minut...
czemu sondzisz ze to troling?? jak jest duzo blendow to przez to ze mam dyslecje i nie umiem pisac bez blendow
ja nie jestem takim dzieciakiem minecrafta zeby trolowac tylko pisze z powaznom prosba bo sie koledzy smieja i mysle ze oni mnie troluja
co to som patyczki??/
ok juz wiem myslalem ze to gra na pc i szukalem jej na chomikuj
Tak jak faktem jest, ze forum coraz bardziej upada tak faktem jest, ze trolle się dostosowują i sa coraz głupsze.
Kiedys to byli może ludzie pozbawieni zycia ale przynajmniej z jakas inteligencja. Teraz to po prostu idioci z coraz to głupszymi pomysłami na "rozrywke".
kogo sierpowy?? wes dziecko nie spamuj i nie wymyslaj jakis postaci z fantasy
ja tu zadaje pytanie co to sa drzewa a wy mnie obrarzacie jak admin wbije to dostaniecie bana za obraze i spam
pytam sie powaznie i chce owaznych odpowiedzi
*powaznych
Żeby Ciebie obrazić musiałbym dostosować się do Twojego poziomu byś mógł obrazę zrozumieć ;). Poziom Twojego wysublimowanego poczucia humoru jest żenująco niski i tak jak zauważył Sinic coraz więcej lęgnie na tym forum osobników podobnych do Ciebie.
Zastanawia mnie tylko czy jesteś już obecnym od jakiegoś czasu forumowiczem który usilnie chce brnąć w tę mizerną prowokację czy po prostu się nudzisz i tę misterną mistyfikację wymyśliłeś na pełnych obrotach swojego umysłu?
to forum upada przez wasze glupie odpowiedzi ja sie pytam a wy mnie wyzywacie
poczekajcie az tylko admin wbije to was wypierdoli w kosmos
szyszlak jestes bardzo zabawny cwelu z ciebie to jakis syn barakuw jest bo jestes tempy jak dzida
teraz dla madrych urzytkownikow ponawiam pytanie
co to jest za gra drzewa?
Nie ma sensu go zgłaszać, bo dostanie bana i dojdzie do wniosku, że jest mastertrollem. A tak wątek jak i sam autor odejdą w zapomnienie.