Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Jak ściągnąć eBook z Amazona na mojego kindle'a?

15.07.2015 12:58
Floville
1
Floville
44
Pretorianin

Jak ściągnąć eBook z Amazona na mojego kindle'a?

Zakupiłem książkę w Amazonie w formie eBooka. Obecnie pokazuje mi, że ta książka jest obecna w chmurze Amazonu, gdzie tam mogę ją sobie czytać. Nie wiem jednak jak ją ściągnąć na mój pc. Nie mogli po prostu mi wysłać tej książki w pliku mobi, tylko muszę się bawić w jakieś pierdoły?

15.07.2015 13:04
kjx
2
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Amazon - Manage Your Content and Devices - Your Content
Wybierasz "Books", klikasz mały kwadracik z trzema kropeczkami i... dalej sobie poradzisz.

Identycznie działa wysyłka na kundla. Tylko ciekawi mnie to, dlaczego nie dostałeś książki automatycznie po zakupie. Może wifi nie włączyłeś albo cóś? Moje od razu dochodzą i nie muszę się bawić w żadne kopiowanie czy szukanie.

15.07.2015 13:04
Floville
😡
3
odpowiedz
Floville
44
Pretorianin
Image

Tam jest napisane, że mogę ściągnąć poprze z USB, ale żeby ściągnąć to muszę podać swojego Kindla, ale go nie rozpoznaje.

15.07.2015 13:06
kjx
4
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

No to zarejestruj kundla na stronie amazonu. I nie, nie trzeba transferować via USB. Po włączeniu wifi na czytniku, książki powinny "same" przyjść.

15.07.2015 13:15
Floville
5
odpowiedz
Floville
44
Pretorianin

Nie mogę zarejestrować tego gówna. Próbowałem wiele razy, ale nie wiedzieć czemu nie chce hasło do tego urządzonka.

16.07.2015 12:50
Floville
6
odpowiedz
Floville
44
Pretorianin

Oczywiście, jak zwykle mój Kindle musiał należeć do tych felernych.

Dla tych co mają problem z niemożnością rejestracji swojego eCzytnika:

wchodzicie na czat Amazonu i prosicie, aby gość zarejestrować waszego Kindle'a za was.

Forum: Jak ściągnąć eBook z Amazona na mojego kindle'a?