mam problem z rozciągnięciem ekranu w cs go. chce grać na 4:3 rozciągnięte ale nie wiem jak to ustawić. mam win 10 ale w ustawieniach nic nie mogę znaleść na ten temat . nie mam panelu sterowania grafiki intel i na stronie intel sprawdzałem czy mam wszystko zaktualizowane i mam. a więc nie wiem co mam zrobić.proszę pomóżcie mi bo już nie moge znieść jak mam czarne paski po bokach w cs'ie na 4:3. jest to laptop.
A nie możesz grać w 16:9?
Kwestia preferencji, ale wiele osób tak gra (np. ja). Jak już pograłem jakiś czas na 1024x768 i 1280x960 to nie potrafię wrócić do 1080p. Poza tym, że gra wygląda o wiele gorzej, to gra się lepiej :D.
Do tego dochodzi fakt, że grając na 4:3 ma się więcej FPSów niż grając na np. natywnej rozdziałce, co jest na pewno bardzo ważne jak ma się słabszego pc.
U mnie da się rozciągnąć obraz zarówno w ustawieniach monitora, jak i sterownikach Nvidii. Jak to zrobić na laptopie z intelem to nie mam pojęcia :D.
Ten procesor daje radę z CS GO? Przecież ten baleron ma czasem problem z wyświetleniem jednej zakładki w przeglądarce... Pytam z ciekawości, bo mam jeden taki laptop z pracy i czasem z niego korzystam. Do prac biurowych czy Subiekta i programu pocztowego jest w porządku, ale gdy przychodzi internet to mam wrażenie że wybuchnie zaraz.