I co kupujecie w dniu premiery Xbox czy Ps
po tym co wczoraj zobaczylem, to w zasadzie xbox 360 wygrywa z ps4
Na razie nic nie widmo o nowym X'sie więc jak tu odpowiedzieć na twoje pytanie ?
Jeszcze nic nie wiadomo o konkurencji ale wojenki konsolowców chcesz wywołać.
Geez...
Ja tylko się zastanawiam, czy nowy Xbox będzie wydany jak X360 - pierwsze modele awaryjne jak cholera i tylko najnowsze wersje to naprawiają.
No i jaki nośnik.
I czy DPad (to nad lewą gałką) naprawią.
SpecShadow -> widać, że jesteś ekspertem, który o Xboksach tylko słyszał, skoro dpada sie doszukujesz nad lewą gałką
!HMZ!
Właśnie wywołałeś wojne.
Ciekawe kiedy MS oficjalnie zapowie nowego xboxa.
Nie przestanę się śmiać z "720" póki Microsoft nie zapowie, że faktycznie następca będzie mieć taki numer, co jest dla mnie niemożliwe.
A za 10 lat pewnie Xbox 2880
Kocham te posty "specjalistów", którzy wszystko wiedzą...
Ah jeszcze wszystkich next-genów nie ogłosili, a już zaczynają się wojny fanboyów, pamiętam jak po premierze x360 i ps3 było dokładnie to samo.
10
nie wiem czemu parsknąłem śmiechem
2,4
bez komentarza
boskijaro -> ja nie jestem fanbojem, w zasadzie planowalem teraz kupic PS4, jak Xbox 720 bedzie podobna mizeria, to wracam do PC
jak Xbox 720 bedzie podobna mizeria
Po czym wnioskujesz? Obecna generacja, też miała być "mizeria", nikt nie podejrzewał, jak może wyglądać gra na takim PS3. A tu ani jedna konsola jeszcze nie wyszła i już hate. Po samych cyfrach nie będziesz wiedział co i jak działa. Wszystko okaże się w praktyce.
[14] --> Jakby to ode mnie zależało nie nazwał bym nowego Xbox'a ani 720 ani 8 tylko po prostu Xbox 3
Straciatella - 5/10, nikt nie pamięta gdzie znajduje się dpad na xboxowym padzie, bo nikt nie używa tego bezużytecznego kawałka plastiku.
Mówiąc poważnie naprawdę nie rozumiem jak coś oparte na doskonałym dpadzie Segi Genesis może być tak bardzo zepsute. Świetny joypad z kompletnie niefunkcjonalnym krzyżakiem.
Czy lepszy będzie nowy xbox czy ps4 - jedno jest pewne - obie konsole będą górą nad resztą sprzętu do grania :)
Jaką "reszte sprzetu" masz na mysli? Komórki?
Jaką "reszte sprzetu" masz na mysli? Komórki?
http://i2.listal.com/image/3483207/600full-sonic-the-hedgehog%3A-mcdonalds-series-1-media.jpg
Wątek iście założony do hejtu
Niektórych już tak ciśnie na wojenkę konsolową, że nawet do oficjalnej zapowiedzi "nextboxa" nie mogą wytrzymać, nie mówiąc już o premierze konsol. Cmon fanboye przynajmniej udawajcie, że jesteście obiektywni...
Ja nie ogarniam w ogóle skąd wzięło się to fanboystwo... Ludzie tacy głupi są? Trzymam w domu X360 i jakoś hejtu do Sony i ich produktów nie prawię. Ba z przyjemnością czekałem, aż zapowiedzą konsole. A wojna nawet mi odpowiada, bo każda ze stron chce zrobić lepsze urządzenie, czego lepsze końcowe efekty. ;)
Moim skromnym zdaniem MS powinien nowego xbox'a wydać na podzespołach intela z grafiką geforce. Wtedy mielibyśmy dopiero wojnę na hejtowanie i trolowanie. Super kombo: ps vs xbox, intel vs AMD, geforce vs Radeon. A na koniec jako wisienka na torcie zjednoczenie odwiecznych wrogów przeciwko wspólnemu przeciwnikowi - konsole vs pc. Ależ by to forum odżyło :p
Coś słabo się kłócicie. My chcemy więcej ole ole ole ole, nie damy się. zesramy się.
A na koniec jako wisienka na torcie zjednoczenie odwiecznych wrogów przeciwko wspólnemu przeciwnikowi - konsole vs pc. Ależ by to forum odżyło
Ostatnio narodził się nowy mistrz takiego hejtu nie jaki BigGrayWolf na forum nazywając konsolę Shitbox i Shitstation :P
dVk.- Dokładnie w 100% Cię popieram. Miałem do czynienia również i z X-em, krótko, ale miałem. Niestety szybko się zepsuł, ale też brakowała mi gier wydawanych tylko na PS3, więc nie wkładałem w jego naprawę. Czego zazdroszczę posiadaczom X360 to dwóch dla mnie świetnych serii Forzy i Halo.
chyba jako jeden z nielicznych jestem w pełni usatysfakcjonowany z prezentacji i wierze w SONY, na premierę nie kupie ale jak pojawi się już więcej gier to czemu nie :]
Obvious troll is obvious
"I co kupujecie w dniu premiery Xbox czy Ps"
Nowy procesor, dodatkowe 4GB RAM i Radeona 8950
Jezeli stosunek exów na ps4 i nowego xboxa bedzie taki sam ja przy obecnej generacji to proste ze ps4 imho wygra, w dupie mam pierdyliony opcji social, mini popierdółek co nadają się tylko do grania na giblu czy w autobusie i tych potworków z kinecta, dla mnie konsola=gry aaa i tylko tyle, wszystko inne do zapomienia, dlatego też smuci mnie podejscie nowego ps do sociala