Co ustawić? Wybieram w opcjach "kontroler" ale nie mogę zmienić ustawień klawiszy klawiatury na te na padzie. Co zrobić?
wgraj x360e - emulator pod pada do Xboxa.
Widocznie gra może go nie rozpoznawać. W takim wypadku powinien pomoc programy podany przez wolfino. W innych grach ten pad działa?
Wcale.
Ta gra nie jest pod pada. Jak każdy FPS zreszta.
Jakbyś miał normalny, oryginalny kontroler Microsoftu od X360 i/lub XONE to byś problemu nie miał. Tak to jest jak się kupuje jakieś tanie pady w biedronce za 30zł...
Nie zamieniaj myszki na pada w żadnej grze fps, ani w ogóle w żadnej grze w której wystepuje celownik. Po prostu nie rób tego.
spoiler start
Zaopatrz się w oryginalny pad od x360, dostaniesz za jakieś 99zł i nie będzie problemów z kompatybilnością, a co do jakości, to te pady są chyba nie do zajechania, ja swój od xboxa mam już około 8 lat i nic się z nim nie dzieje, wręcz z wiekiem stał się wygodniejszy bo bardziej się "wyrobił". Pad obojętnie czy będzie w pudełku z przeznaczeniem na pc czy x360, jeden i drugi będzie działał na obu platformach, tylko nie łakom się na podróby z allegro, kup w sklepie internetowym.
spoiler stop
@rzaba89nae
Z tym pudełkiem to tylko jak kupujesz przewodowy, jak chcesz kupić bezprzewodowy to musisz kupić wersję do PC(z adapterem) albo osobno pada i adapter.