Tj. Czy poczuje różnice w szybkości? I w komforcie użytkowania?
poczujesz, poczujesz, arc to mutant
oczywiście, że poczujesz różnicę, ale tylko na minus.
Sprobuj, moze ci podejdzie, ale ja osobiscie zostawilbym sobie furtke jakas.
Moim zdaniem ktos zrobic w miare niezly biznes (i nie chodzi mi o ciebie) ;)
No ale w czym ARC jest gorsza od 3GS? Duuuzo lepszy procesor, mocniejsza grafika, lepszy ekran. Czegoś chcieć wiecej?
systemu, który działa jak należy :>
nie opłaca się, iOS sam w sobie jest piękny, bawiłem się trochę G1 kolegi i nie dało się tego używać, tak wiem że ta xperia pewnie trochę szybsza, ale system iOS jest po prostu świetny, po za tym nie żal ci kupionych w itunes aplikacji, bo nie wierzę że choćby jednej nie kupiłeś? ;)
[8]
dokładnie.
zamienisz się, będziesz się jarał ze dwa dni, po czym zatęsknisz za iOS'em. na co ci ten procesor i grafika skoro i tak tego nie wykorzystasz?
można przejść z androida na ios, ale w drugą stronę? nigdy. nie wierzę żeby ktoś zrobił to z własnej woli :P
Alez panowie, zostanie mi jeszcze iPad 2, wiec iOS będę miał, i aplikacji nie stracę :D I wiem ze iOS jest genialny, ale chciałbym spróbować czegoś nowego (bo iOS już mi się trochę nudzi, a nigdy nie miałem telefonu z Andkiem na pokładzie).
Popatrztlem trochę na allegro, i wychodzi ze tyle samo co ARC kosztuje iPhone 4. Jak myślicie, opłaca się zamienić iPhone 3GS na iPhone 4?
[11]PS3fan
jesli chcesz miec mobilna konsole do gier+telefon i cie na to stac - to oczywiscie, ze sie oplaca.