Cześć.
Możecie podać, jakiś godny polecenia, sprawdzony sklep internetowy z perfumami? Najważniejsze, żeby perfumy były w 100% oryginalne, no i również ważna jest cena - potrzebuje sklepu tańszego od zwykłej drogerii.
kokai.pl i iperfumy.pl
Obydwa mają dobrą markę. Osobiście kupuje w kokai i nie narzekam.
perfumeria.pl dwa zakupy tam robiłem, za każdym razem świetna obsługa, rewelacyjna cena oraz oryginalność produktu.
Ja moge polecić iperfumy.pl kokai oraz perfumeriax, we wszystkich trzech kupowałem perfumki i nie mam zastrzeżeń. Szybka wysyłka oraz oryginalne produkty.
A jesli jesteś zainteresowany konkretnymi perfumkami to prównaj je sobie na ceneo lub w w/w sklepach. Ja np kupiłem jakiś czas temu Armani Diamonds taniej na perfumeriax niż na iperfumy czy gdzie indziej :D
nawet teraz sprawdziłem, na kokai Diamonds 30ml masz za 119zł a na perfumeriax w tej cenie masz 50ml. Róznica jest prawda? ;)
Iperfumy wiele osób mi odradzało ze względu na wątpliwą oryginalność produktów. Natomiast kokai i perfumeria wyglądają bardzo obiecująco.
Dzięki wielkie:)
ed. perfumeriax również w porządku, dzięki:)
JA mogę szczerze polecić iperfumy :) Fakt że jak narazie dokonałem tylko raz (była promocja :D ) zakupu ale zapewniam ze perfumy oryginalne w oryginalnym opakowaniu itd.
W kokai.pl masz pewność oryginału. Nawet mam tam status VIP (jeżeli zrobisz zakupy za łącznie 1000 zł to otrzymasz ten status, 10% zniżki dają). Polecam !
[Edit] Nawet Coca-Cola w swoim programie zapunktowani mieli ofery kokai.pl zatem są zaufani wszędzie :)
O, i takie potwierdzenie oryginalności mi wystarczy. Czyli jednak postawię na kokai, dzięki:)
http://www.cocacolalight.pl/Konkurs.aspx
Co tydzień, dla najaktywniejszych uczestniczek
mamy bony upominkowe o wartości 250 zł
do zrealizowania w perfumerii Kokai.pl
Co tydzień, dla najaktywniejszych uczestniczek
Czyli trzeba się kryć ze swoją płcią, tak?