Internet w pigułce

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
13.06.2013 22:13
X@Vier455
😈
1
odpowiedz
X@Vier455
118
Szynszyl
Image

Internet w pigułce

W końcu go mam !!! Buhahahahahhahhah

Może wam coś przeczytać bo stwierdzenia z 2002 roku są dosyć ciekawe.

[mysz na zdjęciu, aby zobaczyć wymiary księgi]

13.06.2013 22:16
niko_b
👍
2
odpowiedz
niko_b
40
Generał

Zapodaj coś ciekawego

13.06.2013 22:18
Arxel
3
odpowiedz
Arxel
240
Kostka Rubika

Gdzieś w domu/piwnicy poniewiera podobna książeczka! :)

13.06.2013 22:20
4
odpowiedz
zanonimizowany735851
40
Konsul

Jaja są, jak się przeczyta stare książki o astronomii (ciałach niebieskich itd.).

13.06.2013 22:37
Imak
5
odpowiedz
Imak
128
Senator

Heh, też coś podobnego mam, ale nie podam tytułu, bo nie mogę teraz znaleźć. Niewielkiego formatu, seria dość grubych książek o obsłudze komputera, ze strusiem na okładce.
Miałem też kolekcje Easy PC i jeszcze jakiegoś podobnego czasopisma wprowadzającego w obsługę komputera, ale wszystko komuś chyba zdałem już trochę lat temu.

13.06.2013 22:46
X@Vier455
👍
6
odpowiedz
X@Vier455
118
Szynszyl

Porady dla początkujących internautów:

@Unikajmy wypełniania formularzy na stronach WWW z podaniem adresu poczty elektronicznej i innych danych personalnych

@Pobierajmy pliki z popularnych serwerów FTP lub witryny internetowej typu Tucows czy download.com

@Załóżmy kilka kont na bezpłatnych serwerach poczty elektronicznej, której adresy możemy podawać podczas rejestracji na stronach WWW

@Korzystajmy z usług dostawcy internetowego, który przydziela nam za każdym razem losowo wybrany numer IP

@Unikajmy włączania w przeglądarce obsługi cookies.

@Zaopatrzmy się w narzędzia wyłączające banery reklamowe

@Jeśli mamy wątpliwości co do jakiejś witryny, użyjmy bezpłatnego Anonymizera http://www.anonymizer.com Na stronie Anonymizera wpisujemy adres takiej strony. Wadą tego sposobu jest spore opóźnienie w ładowaniu otwieranych stron.

13.06.2013 22:48
Jeremy Clarkson
👍
7
odpowiedz
Jeremy Clarkson
139
Prezenter

@Zaopatrzmy się w narzędzia wyłączające banery reklamowe

13.06.2013 22:50
X@Vier455
8
odpowiedz
X@Vier455
118
Szynszyl

TROLL - slangowa pułapka użytkowników nie tylko Usenetu, polegająca na celowym sprowokowaniu sprzeczki, wyprowadzeniu kogoś z równowagi lub wyeliminowaniu z dyskusji.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl