Tak jak w opisie...
0
Około 15 minut. Ściągnąłem, bo jest w Origin Access. Odpaliłem, ale nawet jednego meczu nie mogłem rozegrać do końca, nuda totalna jak cała piłka nożna.
Z 2,3.. U znajomego. Osobiście jej nie kupiłem, posiadam tylko 15, bo bardziej mi leży.
197 godzin, gram tylko w FUT.
Jak nie graliście to po co się wypowiadacie? Stado baranów..
Ps. Jeden mecz w demo.. FIFA 16 to gówno nudne, PES 2016 to jest piłka nożna na światowym poziomie.
cswthomas93pl
Za co Ty masz tą gwiazdkę? Przecież Ty jesteś skończonym debilem i upośledzonym kapucynem..
Jak byś grał to możesz się wypowiedzieć a jak nie grałeś to na ch*j? Dwie gwiazdki a posty gówna warte..
Omg czubek?
Następny baran co wysilił się i napisał aż 0..
misuu@
Z tobą trolu pryszaczaty nawet nie zamierzam dyskutować
Buuhahaha.. Na Pana to trzeba mieć wygląd i szacunek..Ty jesteś zwykłym trolem pryszczatym który śmierdzi coraz bardziej gdy się z nim wdaje w dyskusje więc gitara siema
Odpowiadając merytorycznie na pytanie : przegrałem 0 godzin. Wygrałem tyle samo.
Zero. Ale w FIF-ie 15 przegrałem 25 godzin na PS4 i 35 na PS3.
Odpowiem autorowi wątku na zadane pytanie - nie gram w takie popierdółki. Nienawidzę gier sportowych, jak i ogólnie całą tą nudną piłkę nożną. Pozdrawiam!
Czemu niby wg was piłka nożna jest taka nudna? Np. jak grał Liverpool-Borussia Dortmund (4:3) to oczu nie szło oderwać
22 facetów gania półtorej godziny skórzany balon. Czym tu się jarać? Nie są w stanie wzbudzić we mnie promila tych emocji co jedna dziewczyna swoim zmęczonym głosem i za dużą gitarą, albo utalentowany pisarz za pomocą klawiatury/pióra.
Też zero. Jedyne piłki w jakie grałem, to Manchester United Europe i Sensible Soccer na amidze, jak miałem jakieś 10 lat. Był jeszcze chyba Tsubasa na pegsusa, ale cholesterol zatyka mi już sztywniejące arterie, więc nie jestem pewien.
910h... pewnie dla tego że tylko w to gram od premiery, czasem w wiedzmina.
Kilkadziesiąt godzin, ale tylko ze znajomymi. Samemu nie lubię grać w tego typu gry.