Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Ignorowanie userów - wtyczka Chrome/Firefox

13.07.2013 18:06
👍
1
zanonimizowany931811
1
Junior

Ignorowanie userów - wtyczka Chrome/Firefox

Cześć,

na wstępie pragnę nadmienić, że to żadna prowokacja, jestem użytkownikiem tego forum, a piszę z nowego konta żeby nie wzbudzać niepotrzebnych emocji i być może komuś nie było przykro

Ja się starzeję, forum młodnieje, to naturalne, uwzględniwszy tematykę i kolej rzeczy. Na przestrzeni lat coraz mniej interesuje mnie forum jako takie, nie nadążam za tymi destruktorami, kiedyś trolle były zabawne, a teraz są wredne, ale znalazłem sobie przytulny kącik, który lubię czytać i dobrze się tam czuje, stanowi wesołą odskocznię od codzienności i do niedawna był takim bastionem naprawdę fajnej dyskusji na swoim równym poziomie.

Niestety, ale ostatni bastion upadł, ostatnio szturmuje go użytkownik, któremu pierwiastek intelektu w organizmie jest obcy, co może i bym przebolał, gdyby nie fakt, że na dodatek jest potwornie wredny. To wolny kraj, wolne forum, ja jestem liberałem. Rozumiem, że administracja ma swoje powody, by nie wprowadzać opcji ignorowania userów i to szanuję.

Ale to co mam w przeglądarce, to już moja sprawa :). 2-3 lata temu ktoś zaserwował na forum świetną wtyczkę wycinającą posty poszczególnych autorów. Nie mogę jej znaleźć. Może ktoś by się z nią przypomniał, a może nawet podrzucił jakiś upgrade, żeby się numeracja nie chrzaniła? W wyciętym miejscu może się pojawiać wszystko, już chyba nawet wolę reklamy viagry. Obawiam się, że beztroska egzystencja na forum coraz częściej może wymagać tak drastycznych ruchów.

Z góry dzięki za cynk i zachęcam utalentowanych programistów do kombinowania w te wakacje! :)

13.07.2013 18:11
Żymon
2
odpowiedz
Żymon
0
Legionista

No cześć, Megera_.

13.07.2013 18:12
kaszanka9
3
odpowiedz
kaszanka9
109
Bulbulator
13.07.2013 18:14
4
odpowiedz
Malaga
146
ma laga

2

chyba masz na mysli montere

13.07.2013 18:23
Soulcatcher
5
odpowiedz
Soulcatcher
280
ESO

Prowokator, spamer i niszczyciel forum protestuje.

Czy mógł byś zrobić taką wersję swojego programu żeby wszystkie twoje posty na wszystkich twoich ksywkach, tych obecnych i przyszłych były niewidoczne dla innych?

13.07.2013 18:26
Bullzeye_NEO
6
odpowiedz
Bullzeye_NEO
235
1977

podpisuje sie pod postem soulcatchera, tomazzi

13.07.2013 18:31
Tal_Rascha
7
odpowiedz
Tal_Rascha
214
Never Fade Away

Premium VIP

A ja mysle, ze taki skrypt czy ofijalna opcja bylaby BARDZO przydatna. jestem na tym forum ponad 10 lat i z roku na rok widac coraz wieksza niemoc moderatorow w radzeniu sobie z trollami. jezeli wiec administracja nie daje sobie rady to niech zostawi uzytkownikom kwestie tego kogo posty chca czytac.

13.07.2013 18:34
8
odpowiedz
wlodzix®
120
Zapach starca

A mi się wydaję, że nie jest potrzebny żaden skrypt i całą sprawę załatwiają... oczy. Nikt cię nie zmusza do czytania postów userów, których nie lubisz. Po prostu omijasz posty takiego delikwenta i czytasz coś innego. Proste

13.07.2013 18:47
9
odpowiedz
zanonimizowany763654
12
Generał

Nie wiem czemu ale wątek od razu skojarzył mi się z tym pedalskim Monterą.

13.07.2013 19:38
Mutant z Krainy OZ
10
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
261
Farben

Do czego to doszło, że nawet w internecie potrzebna jest podwójna anonimowość, że wstyd człowiekowi się przyznać pod pseudonimem, których innych pseudonimów się nie lubi, tylko trzeba zakładać kolejne ksywki i kolejne, bo tak się już w tej fałszywości pogubiło.

13.07.2013 19:43
11
odpowiedz
Child of Pain
191
Legend

To kto w koncu jest taki pyszałkowaty i zadufany w sobie, ze zalozyl ten watek? Ktory to juz z kolei, ze "nowy" uzytkownik, albo drugie konto.

13.07.2013 20:02
Tlaocetl
😜
12
odpowiedz
Tlaocetl
196
Ocenzurowano

Liberałowie zwykle nie boją się otwarcie głosić swoich poglądów - uważam, że to prowokacja jakiegoś konserwatysty.

13.07.2013 20:23
13
odpowiedz
Malaga
146
ma laga

Child of Pain

no jak to kto?
*trol, któremu nie pasuje, że inni trolują, a jednocześnie zwisa mu, ze każdy co najmniej średnio rozgarnięty forumowicz gnoi go dla sportu - czego dowodem jest założenie tego tematu pod jednym z jego dziesiątek/setek kont... tak mu to właśnie zwisa, o!

*dopasuj charakterystykę do jednego z forumowych przygłupów i będziesz miał odpowiedź, bądź też hint w poście 4

13.07.2013 20:31
14
odpowiedz
Child of Pain
191
Legend

[13]
No wlasnie jest paru takich, nie moge sie zdecydowac ktory. To jak wybranie ktory jest najbardziej wkurzajacy i glupi, ciezko zdecydowac sie na peirwsze miejscie.

Forum: Ignorowanie userów - wtyczka Chrome/Firefox