Cześć,
na wstępie pragnę nadmienić, że to żadna prowokacja, jestem użytkownikiem tego forum, a piszę z nowego konta żeby nie wzbudzać niepotrzebnych emocji i być może komuś nie było przykro
Ja się starzeję, forum młodnieje, to naturalne, uwzględniwszy tematykę i kolej rzeczy. Na przestrzeni lat coraz mniej interesuje mnie forum jako takie, nie nadążam za tymi destruktorami, kiedyś trolle były zabawne, a teraz są wredne, ale znalazłem sobie przytulny kącik, który lubię czytać i dobrze się tam czuje, stanowi wesołą odskocznię od codzienności i do niedawna był takim bastionem naprawdę fajnej dyskusji na swoim równym poziomie.
Niestety, ale ostatni bastion upadł, ostatnio szturmuje go użytkownik, któremu pierwiastek intelektu w organizmie jest obcy, co może i bym przebolał, gdyby nie fakt, że na dodatek jest potwornie wredny. To wolny kraj, wolne forum, ja jestem liberałem. Rozumiem, że administracja ma swoje powody, by nie wprowadzać opcji ignorowania userów i to szanuję.
Ale to co mam w przeglądarce, to już moja sprawa :). 2-3 lata temu ktoś zaserwował na forum świetną wtyczkę wycinającą posty poszczególnych autorów. Nie mogę jej znaleźć. Może ktoś by się z nią przypomniał, a może nawet podrzucił jakiś upgrade, żeby się numeracja nie chrzaniła? W wyciętym miejscu może się pojawiać wszystko, już chyba nawet wolę reklamy viagry. Obawiam się, że beztroska egzystencja na forum coraz częściej może wymagać tak drastycznych ruchów.
Z góry dzięki za cynk i zachęcam utalentowanych programistów do kombinowania w te wakacje! :)
Prowokator, spamer i niszczyciel forum protestuje.
Czy mógł byś zrobić taką wersję swojego programu żeby wszystkie twoje posty na wszystkich twoich ksywkach, tych obecnych i przyszłych były niewidoczne dla innych?
A ja mysle, ze taki skrypt czy ofijalna opcja bylaby BARDZO przydatna. jestem na tym forum ponad 10 lat i z roku na rok widac coraz wieksza niemoc moderatorow w radzeniu sobie z trollami. jezeli wiec administracja nie daje sobie rady to niech zostawi uzytkownikom kwestie tego kogo posty chca czytac.
A mi się wydaję, że nie jest potrzebny żaden skrypt i całą sprawę załatwiają... oczy. Nikt cię nie zmusza do czytania postów userów, których nie lubisz. Po prostu omijasz posty takiego delikwenta i czytasz coś innego. Proste
Nie wiem czemu ale wątek od razu skojarzył mi się z tym pedalskim Monterą.
Do czego to doszło, że nawet w internecie potrzebna jest podwójna anonimowość, że wstyd człowiekowi się przyznać pod pseudonimem, których innych pseudonimów się nie lubi, tylko trzeba zakładać kolejne ksywki i kolejne, bo tak się już w tej fałszywości pogubiło.
To kto w koncu jest taki pyszałkowaty i zadufany w sobie, ze zalozyl ten watek? Ktory to juz z kolei, ze "nowy" uzytkownik, albo drugie konto.
Liberałowie zwykle nie boją się otwarcie głosić swoich poglądów - uważam, że to prowokacja jakiegoś konserwatysty.
Child of Pain
no jak to kto?
*trol, któremu nie pasuje, że inni trolują, a jednocześnie zwisa mu, ze każdy co najmniej średnio rozgarnięty forumowicz gnoi go dla sportu - czego dowodem jest założenie tego tematu pod jednym z jego dziesiątek/setek kont... tak mu to właśnie zwisa, o!
*dopasuj charakterystykę do jednego z forumowych przygłupów i będziesz miał odpowiedź, bądź też hint w poście 4
[13]
No wlasnie jest paru takich, nie moge sie zdecydowac ktory. To jak wybranie ktory jest najbardziej wkurzajacy i glupi, ciezko zdecydowac sie na peirwsze miejscie.