Pojawiła się nowa odsłona HIB
http://www.youtube.com/watch?v=UoAsllVFHEk
Mam nadzieję że większość z was zapłaci więcej niż 1c.
Zakupione za dolca. Szkoda, że wszystko razem jest, bo Torchlighta już mam i bym dał kumplowi.
Wzięte :).
Polecam płacić powyżej przeciętnej wielkości. Ostatnio często się zdarza, że po kilkunastu dniach dodają kolejne gry dla tych, którzy właśnie zapłacili powyżej średniej.
[4] Ci, co dali dolca też dostają ;)
[5] Dokładnie, tak chyba za każdym razem było. Dodane gry dostają wszyscy, a po ogłoszeniu tego tylko ci, którzy zapłacą powyżej średniej.
Kupione za 4$, Dustforce jakoś mnie nie interesuje, pewnie po paru poziomach robi się równie frustrujący jak SMB :)
Ok - z jednego maila, którego dostałem po dodaniu dodatkowych gier do HIB V (Braid, Super Meat Boy, Lone Survivor), wywnioskowałem po prostu, że otrzymali je tylko Ci, którzy wpłacili powyżej średniej.
Tak czy siak - średnia jest tu zawsze na tyle niska, że można odmówić sobie tej pizzy, wódki czy dwóch kebabów i wspomóc twórców :).
[7] Ja bym kupił, bo dustforce też bym chętnie wziął, ale nie mam nawet jak wpłacać na PayPala, więc musiałem szybko coś sprzedać za dolara.
Majkel Dżordan - a po co przez PayPala? Przez Amazona jest znacznie wygodniej. Po prostu sklep pobiera pieniądze z karty w przeliczeniu PL->EU, EU->USD (strata najczęściej mała) - żadnego czekania na przelew do PP, żadnego "przyśpieszania przelewów", ani złodziejskiego przelicznika wymiany walut. Ani prowizji.
btw - Dustforce jest mega!
Ile min trzeba wpłacić żeby otrzymać klucz steam?
Trzeba wpłacić 1$ czy średnią?
niestety ale mam na pay palu tylko 1,20Euro, w każdych innych HIB płaciłem średnia. Ale teraz po prostu nie mam tyle kasy na PP i pytam czy 1$ starcza żeby otrzymać klucz?
[12] Tak, 1$ to minimum za klucze na steam.
[11] Jaka według ciebie jest ta "uczciwa" cena?