Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: HP Deskjet 3054 urządzenie wielofunkcyjne z Biedronki

19.05.2012 13:08
1
zanonimizowany680221
38
Generał

HP Deskjet 3054 urządzenie wielofunkcyjne z Biedronki

Co sądzicie o ww urządzeniu wielofunkcyjnym? Może ktoś już kupił? Tak się składa, że drukarkę mam starą i zaczyna nawalać, miejsca na skaner nie mam - a by się przydał.
Z tego co ludzie piszą eksploatacja jest droga.

19.05.2012 16:14
2
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

Kup Brothera J 125 lub innego. Tusze zamienniki po dwa zł. W Biedronce może być tanie urządzenie ale za chwilę trzeba będzie kupić komplet tuszy i już nie będzie tanio. Tego tuszu to zapewne dają po kropelce.

19.05.2012 17:10
Vaerin
3
odpowiedz
Vaerin
111
Generał

Masz tą drukarkę ? Ciekawi mnie czy wykonuje ona przed drukowaniem arie jak niektóre inne drukarki oraz jak się spisuje w drukowaniu zdjęć.

Od jakiegoś czasu moje drukarka szwankuje i się nad tą właśnie zastanawiałem.

19.05.2012 17:17
👍
4
odpowiedz
zanonimizowany838815
2
Generał

Niestety ale Deskjet 3054 ma bardzo wysoki koszt utrzymania drukarki, dodatkowo prędkośc wydruku jest słaba.

Rozumiem ze drukarka którą podał mirencjum jest dwa razy drozsza ale jest to jeden z najlepszych typów gdy wezmiemy cene zakupu a pozniejsze koszty utrzymania... oczywiscie musimy cos drukowac (nie zeby od razu drukarnia albo ksero ale drukarka musi pracowac by się zwrocila w pozniejszym terminie w stosunku do tanich modeli). Sam nie posiadam, dwa pietra wyzej sasiad ma... ja mu co jakis czas tusze zamienniki za grosze kupuje (a dokladnie daje kase bo on wie gdzie, co i jak) a ja mam drukowanie za darmoche... tzn. prawie za darmoche. Kumpel ma dokaldnie ten J125, super maszyna.

19.05.2012 23:17
5
odpowiedz
zanonimizowany680221
38
Generał

Dzięki, zastanowię się nad tym Brotherem.
Co do zamienników, to nie wiem czy jest tak kolorowo. Drukarka, którą aktualnie mam to Canon S500 - na zamiennikach tak drukował, że wywaliłem ;)

Forum: HP Deskjet 3054 urządzenie wielofunkcyjne z Biedronki