Rozglądam się za najlepiej darmowym hostingiem www posiadającym dysk 5GB+ (najlepiej) dla mojej nowej strony. Jeśli wszystko się dobrze rozkręci przeniosę ją na płatny jakiś. Zależy mi też by po mojej nazwie strony było jak najmniej udziwnień czyli np. nazwamojejstrony.coscos.pl
Możecie coś polecić ?
Po pierwsze, nie podałeś swoich oczekiwań co do technologii.
Po drugie, a to aż taki problem zapłacić 20 zł za hosting, dzięki czemu unikniesz koszmarnych utrudnień darmowych hostingów?
Zależy mi też by po mojej nazwie strony było jak najmniej udziwnień czyli np. nazwamojejstrony.coscos.pl
Darmowej domeny .pl nie da Ci żadna darmowa oferta żadnego providera. Ba, i tanie płatne nie będą miały domeny krajowej w pakiecie.
Kiedyś miałem na friko.pl i było całkiem znośnie. Strona ma zawierać poradniki i wszelkie wskazówki oraz dodatki do programów graficznych. HTML i CSS tylko i wyłącznie na chwilę obecną.
Za 7 dych na Hekko masz konto hostingowe z 25 GB transferu + domenę PL.
Nie sądzę, żebyś znalazł taniej, a przede wszystkim hosting jest stabilny - jak dotąd nie mieliśmy żadnych problemów.
Tu masz konta 4GB za 25 zł albo 8GB za 50 zł http://altblue.pl/hosting
Jeżeli starczy ci 2GB miejsca i 100GB transferu/mies to polecam [link] - to plan DARMOWY - za darmo:
- bez reklam
- cpanel PL, autoinstalator, kreator stron i pomoc ludzka
Polecam.