Witajcie, mam taki problem że chcę pograć z kimś w Heresów III Złota Edycja przez internet we dwójkę. Obydwoje mamy tę samą wersję z tych samych płyt, bez modów i innych ulepszaczy. Mamy też sieć Hamachi, jest mi ktoś w stanie powiedzieć JAK uruchomić taką grę? Czytałem trochę ale wchodząc w zakładkę TCP/IP nie wyświetla mi żadnej sieci, próbując natomiast wejść po IP [nie wiem tylko jakie IP, w Heroesach- w grze wyświetla mi Inne, na Hamachi inne i wg jakieś internetowej stronki sprawdzającej IP też inne chyba]. Opcja pierwsza [TPX?] zaś niedziała, wie ktoś jak na to poradzić?
Bierzesz na pewno TCP/IP, a IP drugiej osoby bierzesz chyba nie z hamachi. W każdym razie koniecznie wyłącz zaporę windowsową i antyvirusa też.
Hamachi, TCP/IP, nie działa
GameRanger- po włączeniu gry przez hosta pokoju pokazuje się tylko i wyłącznie klepsydra i tak do rana można by...ew gra się sama wyłącza. Co jest?
Wersje gry muszą być identyczne czyli najlepiej jednego cracka ściągnąć, ja żeby shostować grę rozłączam się z netem wtedy ładnie mi się wbija ip z hamachi, jak juz postawie włączam neta z powrotem i ładnie się można połączyć
Też polecam Gamerangera. Mogę z Wami też zagrać. Lubię karać noobow. :)
Jak coś to 160%, L, no under, no necro, diplo, dd.
Nie bede zakładal nowego tematu wiec odświeżam.
H3 złota edycja wersja 3.2 wgrywam przez ten plik (heroes33) i na gameranger
po włączeniu gry przez hosta pokoju pokazuje się tylko i wyłącznie klepsydra i tak do rana można by...ew gra się sama wyłącza. Co jest?
any idea?