Szkoda :(
Kto to?
Montera-> z tym wklejaniem kolejnych linków do informacji o śmierci kogoś znanego to już przesada. Rozumiem wrzucić coś takiego raz. Przy pierwszym takim twoim temacie, kilka osób napisało o tobie jako "człowiek-nekrolog", i ty teraz myśląc, o tym, że jesteś niby zabawny albo coś, siedzisz przed kompem i wyszukujesz takich newsów. To już nie jest śmieszne, to jest wręcz żałosne.
Wyjdź z domu, zagraj w piłkę z kumplami czy coś, bo naprawdę człowiekowi żal na sercu jak widzi takiego pajaca.
Szkoda człowieka.
[4]
Przecież on to specjalnie robi, żeby takie właśnie reakcje wywoływać. A jak tobie się żal na sercu robi z powodu "pajaca" na forum internetowym, to może sam lepiej wyjdź z domu?
Xinjin-> myślałem nad cudzysłowem, bo większość wstawek montery związane było z osobami, które jako-tako kojarzyłem.
sidła-> na szczęście, posiadam znajomych i większość czasu spędzam poza komputerem. A człowieka zawsze szkoda.
Ja proponuje aby stworzono nową tematykę (coś w rodzaju mirencjumy) pod tytułem ZGONY !
[10] mirencjum musiał się znacznie bardziej napracować na kategorię dla siebie, dawanie kategorii ZGONY specjalnie dla montery było by strasznie niesprawiedliwe. Pomijam już to, że przed monterowaniem takie tematy pojawiały się na tym forum rzadko.
Mówicie do gościa który przebiera się za Michaela Jacksona. NAPRAWDĘ sądzicie że osiągniecie zamierzony, ba, jakikolwiek efekt?
Na wszelki wypadek już teraz zawiadom nas o swojej śmierci bo potem nie będziesz miał okazji.
Ta, teraz wszyscy będą obrzucać Monterę, zamiast chociaż wspomnieć coś o samym Reedzie. Brawo. I tak nic nie zdziałacie - jak już pierdyliard razy było wspominane, Montera "wczuł się w rolę" i tworzy te wątki dla takich reakcji. Mam pomysł - przestańcie zwracać uwagę na autora nekrologowego wątku, to być może Montera też to zleje i nekrologów nie będzie.
A nawet jeśli będą, to obrzucanie Montery mięsem tym bardziej wydaje się bezsensowne.