Hey! jestem nowym użytkownikiem tak wiec z góry proszę o wyrozumiałość.. i pomoc.. :)
Szukam tej gry już kilka dni.. i nic.. zwracam się do Was z prośbą o pomoc bo mam dosyć marnowania kolejnego dnia na szperanie w internecie..( jest taki ogrom gier tam )ehh a może akurat ktoś będzie kojarzyć tą gierkę..tak więc: gra ta jest stosunkowo stara.. lata 2000-2007. Tato kupił chyba gazetę- jakiś magazyn w której było około 6 gier i właśnie jednej z nich teraz szukam.. Nikt z nas nie pamięta nazwy gazety ani gry tak wiec w grze chodziło o znajdowanie i zebranie do jednej z broni kolorowych kulek, żeby później wstrzelić je do takiej "dziury" na ścianie (chyba wtedy się wygrywało i był inny teren). Chodziło się osobą, która była ubrana w kolorowy strój, mogła zbierać inne bronie do celowania w graczy-wrogów, gdy się ich postrzeliło to dany gracz gubił kulki i tracił paseczek życia. Z tego co pamiętam jest to gra dla naprawdę młodych osób - nie było tam wielkiego rozlewu krwi.. ;) a paseczek życia można było uzupełniać poprzez zebranie odpowiedniej rzeczy.Pamiętam że gra była bardzo kolorowa i rozbudowana. Nie było tam żadnych zwierzaków i innych stworów, chodziło się normalnym bohaterem na wzór człowieka (widok 1- osobowy ). Nie jest to jakaś popularna gra ale dobrze ją wspominam i bardzo chcę ją odszukać. A i Qurcze przepraszam ze tak to chaotycznie opisałam..tyle pamiętam.
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam,
Paulina
Ha, pamiętam, że grałem w demo dawno temu, ale jak się nazywała gierka to nie mam bladego pojęcia.
NERF: Arena Blast
BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!
tak, to jest to czego szukałam.. !
Dziękuję ;)
Proszę bardzo.