Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Hejt na Golców.

27.09.2013 21:39
Ridż Forrester (Marone)
👎
1

Hejt na Golców.

Was też wkurzają ci tłustawi pseudo artyści bliźniacy ? Całe te golec uaorkiestra. Czy fenomen tego shitu według mediów jest tak niesamowity, że nie dadzą nam o nich zapomnieć przez następne 100 lat ? Jak mnie denerwują ci pajace z tymi trąbkami swoimi i te ich hity od siedmiu boleści. Jakieś konie na betonie w jakiejś mgle - no co to ma być ? Albo, że kupili lornetkę i podglądają jakaś babkę. Zresztą nie wiadomo czy oni tam lornetkę w dłoni trzymali czy coś innego może...

Tylu polskich artystów pewnie dobrych znika już na starcie a tu kur*a od 15 lat się lansuję jakiś nudziarzy z wątpliwym dorobkiem artystycznym.

Jaka słysze te konie na betonie czy inne ich hity to mam ochotę rozwalić takie radio np.

Idź pan w ch***

27.09.2013 21:42
graczo1818
😍
2
odpowiedz
graczo1818
73
Avikara

Ja tam do nich nic nie mam bardzo fajny zespół jak chcesz hejt robić to przykro mi ja w tym Ci nie pomoge.

27.09.2013 21:43
👍
3
odpowiedz
Grzesiek
78
Legend
Wideo

Marna prowokacja 0.5/10.

https://www.youtube.com/watch?v=6XzGmdXbZmU

Muza jak najbardziej ok - nie podoba się, to nie słuchaj, nie oglądaj, olewaj.

Idź zrzucać brzuch, zamiast hejtować na ludzi, którzy ciężką pracą dochodzą do sukcesów, które Ciebie bolą :)

27.09.2013 21:46
Ridż Forrester (Marone)
4
odpowiedz
Ridż Forrester (Marone)
43
Konsul

Sam jesteś prowokacja. Nikt mi nie odbierze prawa do hejtu.

Fajna muza ? OK, gusta każdy ma swoje, ale mi ta muza wali lipą. Może Ich Troje też fajna muza ?

Idź zrzucać brzuch, zamiast hejtować na ludzi, którzy ciężką pracą dochodzą do sukcesów, które Ciebie bolą :)

że jaką pracą ? Konie na betonie ? Zaraz ci wymyślę coś lepszego ! O ! Grzesiek na wagonie. Już jestem gwiazdą ?

27.09.2013 21:47
Bullzeye_NEO
5
odpowiedz
Bullzeye_NEO
235
1977

moja kolezanka ma rodzine w milowce, gdzie oni mieszkaja, podobno ich matka to najwieksza plotkara we wsi i strasznie bucowata jedza

27.09.2013 21:49
6
odpowiedz
Grzesiek
78
Legend

Sam jesteś prowokacja.
Dzieciak.

Może Ich Troje też fajna muza ?
A czemu nie?

że jaką pracą ? Konie na betonie ? Zaraz ci wymyślę coś lepszego ! O ! Grzesiek na wagonie. Już jestem gwiazdą ?
Skoro uważasz, że sam rym to już sukces, to gratuluję pojęcia o świecie.

Idź tam chłopcze odrabiać zadanie z biologii na poniedziałek. Późno już jest.

27.09.2013 22:00
Ridż Forrester (Marone)
😁
7
odpowiedz
Ridż Forrester (Marone)
43
Konsul

Hahah, ale się uśmiałem :D

spoiler start

nie ;P

spoiler stop

Skoro uważasz, że sam rym to już sukces, to gratuluję pojęcia o świecie.

Skoro uważasz, że każdy kto napiszę coś co ci nie odpowiada to dzieciak to gratuluję pojęcia w ogóle.

Poza tym Ona tańczy dla mnie udowodniło, że hitem może stać się dowolne umcy umcy byle by się kręciło tyłkiem przy tym miło. Tak jest właśnie z Golcami.

Również życzę dobranoc. Wyśpij się do pracy i bądź na nowo dumny z tego jaki jesteś dorosły. Nie zapomnij tego sobie powiedzieć przed lustrem :D

27.09.2013 22:32
NewGravedigger
8
odpowiedz
NewGravedigger
195
spokooj grabarza

wątek spóźniony o jakieś 7 lat.

27.09.2013 23:26
9
odpowiedz
mnkh
19
Konsul

Chyba sie zatrzymałes w czasie, albo zaliczysz cofke. Gdyz tych pajacow nie widze w moim tv od paru ładnych lat

27.09.2013 23:42
zbm
😒
10
odpowiedz
zbm
116
marksman

Podobno jeden z bliźniaków był na pokładzie zestrzelonego tupolewa

28.09.2013 02:26
Lechiander
😁
11
odpowiedz
Lechiander
105
Fuck Black Hole

Hejterki są w modzie, na wszystko.
Ten wątek jest tego przykładem. :D

28.09.2013 03:46
Cobrasss
12
odpowiedz
Cobrasss
207
Senator

Fajni są ale ich sława dla mnie powoli wygasa(Mam tu na myśli że o nich nie mówi głośno a nie że kończą z sceną)

28.09.2013 04:08
ProTyp
😍
13
odpowiedz
ProTyp
172
random

Też jakoś za nimi nie przepadam. Właściwie to nawet zgadzam się trochę z [1] :P.

Zdaje mi się, że ostatnio słyszałem ich w Sylwestra '12/13, ale nie jestem pewien.

28.09.2013 08:52
jasonxxx
14
odpowiedz
jasonxxx
154
Szeryf

Nie lubię takiej muzyki. Ale znalazłem cudowne rozwiązanie na ten wielki problem jaki mają niektórzy w tym temacie: nie słucham jej (!).

28.09.2013 09:09
Viti
15
odpowiedz
Viti
278
Dziadek Pterodaktyl

[1] - Nie stawia się spacji między słowem a znakiem zapytania.

28.09.2013 09:24
siwy346
16
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

Kolejny po monterze matoł, który na siłę próbuje pokazać swoją ignorancje, niezadowolenie z życia i ból dupy...

28.09.2013 09:31
maviozo
😁
17
odpowiedz
maviozo
238
autor zdjęć

Nikt mi nie odbierze prawa do hejtu.
<-----

Wolność dla hejtu! Hejt dobrem narodu!

28.09.2013 09:36
😁
18
odpowiedz
Grzesiek
78
Legend
Image

@Ridż Forrester (Marone)

Zaaplikuj sobie tę maść - osobiście nie używałem, ale może ci trochę ulży :)

28.09.2013 09:43
Ridż Forrester (Marone)
😍
19
odpowiedz
Ridż Forrester (Marone)
43
Konsul

Ach jak ja nie rozumiem co się teraz dzieje na świecie. A najbardziej mnie denerwuje popularne wśród gimbusów określenie "ból dupy" tak nadużywane teraz.

Nie może już człowiek sobie wyrazić swojej opinii w trochę żartobliwy sposób, bo zaraz jest dzieciakiem, matołem, polecają mu maść na ból dupy itp.

Czy to jest OK według was ? Dlaczego wyrażenie swojej negatywnej opinii na jakiś temat to teraz to samo co ból dupy ?

Kto tu jest niekulturalny, kto jest burakiem ? Ja w tym wątku robiący performance ? Czy wy, którzy nie znacie mnie a ogłosiliście mnie debilem, matołem, dzieciakiem czy Bóg wie co jeszcze. Zastanówcie się nad tym.

28.09.2013 10:00
siwy346
20
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

Drogi kolego powyżej o bardzo głupim nicku i jeszcze głupszym poziomie postów.
Jest taka podstawowa zasada, że o gustach się nie dyskutuje. Jeśli nie potrafisz tego zrozumieć to naprawdę współczucia, jak bardzo ograniczonym trzeba być, żeby napisać taki post jak Ty na początku tego wątku.

To raz, dwa: nie myl wyrażania opinii z jakimś debilnym hejtem, stary...

Kto tu jest niekulturalny, kto jest burakiem ?
Ty.
W dodatku nie czytasz tego co Ci ludzie piszą. Nie stawia się spacji przed znakami zapytania.

28.09.2013 10:43
😁
21
odpowiedz
Grzesiek
78
Legend

Nie może już człowiek sobie wyrazić swojej opinii w trochę żartobliwy sposób, bo zaraz jest dzieciakiem, matołem, polecają mu maść na ból dupy itp.
Zacny ten dowcip milordzie.

Dlaczego wyrażenie swojej negatywnej opinii na jakiś temat to teraz to samo co ból dupy ?
Wyrażania opinii, a "Hejt na Golców." to dwie różne sprawy.

Ja w tym wątku robiący performance ?
Za dużo pani Żarko się naoglądałeś.

Zastanówcie się nad tym.
Nie ma się nad czym zastanawiać, ponieważ:
a) jak to wskazał siwy346 - o gustach się nie dyskutuje + [3] "nie podoba się, to nie słuchaj, nie oglądaj, olewaj";
b) nie dorosłeś jeszcze do tego, by prowadzić/uczestniczyć w merytorycznej dyskusji.

Obrażasz w sposób prymitywny ludzi, którzy:
a) osiągnęli w życiu coś więcej niż ty;
b) nie zgadzają się z twoimi poglądami.

28.09.2013 10:53
Imak
📄
22
odpowiedz
Imak
128
Senator

siwy346 -> Przecież to jest stuprocentowe prowo. Po co karmić trola?

spoiler start

No może ne 100, a 99,(9)%

spoiler stop

28.09.2013 10:55
siwy346
23
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

Imak-> Ale to żaden sposób nie zmienia faktu o tym kim jest autor tego wątku.

28.09.2013 11:04
Ridż Forrester (Marone)
😁
24
odpowiedz
Ridż Forrester (Marone)
43
Konsul

Jest taka podstawowa zasada, że o gustach się nie dyskutuje.

A kto tak powiedział ? Dlaczego niby nie ?

Ty.
W dodatku nie czytasz tego co Ci ludzie piszą. Nie stawia się spacji przed znakami zapytania.

A co ci tak zależy na mojej pisowni? Szybko pisze na klawiaturze i często idą w ruch przyzwyczajenia niekontrolowane. Poza tym też mogę szukać błędów u ciebie, tylko czy wątek jest o tym?

Zresztą skończmy już to bo zaraz klawiaturę ubrudzicie jak nadal będziecie tak się podniecać swoją mądrością i moralnością :D

28.09.2013 11:16
siwy346
👍
25
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music
Image

A kto tak powiedział ? Dlaczego niby nie ?

Wszyscy. A co Tobie Pani na godzinie wychowawczej w gimnazjum nie mówiła? Fakt przyznaje minęło 6 lat od kiedy opuściłem gimnazjum, więc może się pozmieniało.
Poważnie mówiąc: musisz być naprawdę wielkim niedorozwojem, aby negować to powiedzenie...

A co ci tak zależy na mojej pisowni? Szybko pisze na klawiaturze i często idą w ruch przyzwyczajenia niekontrolowane. Poza tym też mogę szukać błędów u ciebie, tylko czy wątek jest o tym?
Widzisz... Jak mi ktoś zwróci uwagę na błąd i wszystko wskazuje na to, że słusznie mi tą uwagę zwrócił to staram się ten błąd poprawić. Ty natomiast stroisz pajaca i bredzisz jakieś głupoty o przyzwyczajeniu. Czujesz różnicę?

Zresztą skończmy już to bo zaraz klawiaturę ubrudzicie jak nadal będziecie tak się podniecać swoją mądrością i moralnością :D
Jedyny człowiek, który się w tym wątku podnieca i afiszuje to Ty. Ale ze swoją ignorancją i brakiem mózgu.

Proszę to dla Ciebie ------>

28.09.2013 11:55
Jedziemy do Gęstochowy
26
odpowiedz
Jedziemy do Gęstochowy
183
KENDO DROGA MIECZA

Też nie lubię Golców, ale moim zdaniem, nie ma czegoś takiego jak ich ,,fenomen"

nie byli nigdy tak popularni jak Ich Troje i szał na nich w 2001 roku... Golce zawsze byli gdzies na uboczu polskiej sceny muzycznej, byli bo byli, i tyle, hype-u nigdy na nich nie było

28.09.2013 12:47
👍
27
odpowiedz
zanonimizowany933346
22
Generał

A moim zdaniem Golce byli i są zajebiści.
Tak dobra, typowo polska, tradycyjnie góralska kapela :D
Już od kilku lat w ogóle ich nie słyszałem ale pamiętam ich kawałki i zawsze były fajne!
Zakopower też lubię!

28.09.2013 13:17
adam11$13
28
odpowiedz
adam11$13
129
EDGElord

Muzyka słaba ,ale nikt nie każe ci jej słuchać.

Forum: Hejt na Golców.